ev napokon da i ja uzmem novi pc 
Trazio sam na netu neke kataloge ili stranice na kojima mogu detaljnije viditi specifikacije pojedini diejlova PC-a. Ali nisam pronasao nista svaka stranica koju sam probo ( it computers, ntch, plus, ni jedna nema tu opciju). Naime zapeo sam na maticnoj ploci sve sam skoro odredio ali me ona koci , posto nisam tako nekako skroz upucen u maticne pa ne znam koju i kako.
neka moja zamisljena konfig bi bila do 1000 KM
graficka :VGA EVGA nVIDIA GF8600GTS PCI-E 256MB
ram : 2 GB
hdd: 160 GB
e sada sve bi gledo negdje procesor dual core
i naravno maticnu (mada neznam koja odgovara svemu ovome)
naravno samo bi kuciste kupovao. bez monitora i onih dodataka.
pa me zanim ako moze neki vas predlog za maticnu ili tako nes ili neku stranicu na kojoj mogu pogledati i specifikacije pojedinog artikla...
help
ups jesam spomeno da ako nemate sta reci bez suvisnjih komentara

Trazio sam na netu neke kataloge ili stranice na kojima mogu detaljnije viditi specifikacije pojedini diejlova PC-a. Ali nisam pronasao nista svaka stranica koju sam probo ( it computers, ntch, plus, ni jedna nema tu opciju). Naime zapeo sam na maticnoj ploci sve sam skoro odredio ali me ona koci , posto nisam tako nekako skroz upucen u maticne pa ne znam koju i kako.
neka moja zamisljena konfig bi bila do 1000 KM
graficka :VGA EVGA nVIDIA GF8600GTS PCI-E 256MB
ram : 2 GB
hdd: 160 GB
e sada sve bi gledo negdje procesor dual core
i naravno maticnu (mada neznam koja odgovara svemu ovome)
naravno samo bi kuciste kupovao. bez monitora i onih dodataka.
pa me zanim ako moze neki vas predlog za maticnu ili tako nes ili neku stranicu na kojoj mogu pogledati i specifikacije pojedinog artikla...
help
ups jesam spomeno da ako nemate sta reci bez suvisnjih komentara