Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLTV @ Steam BiH 14.01.2008

0 pregleda · 107 odgovora · otvorena 14.01.2008. u 17:42

14.01.2008 MT vs KGG 0:16(registrovano)
MT odustao zbog problema sa pingom

14.01.2008 @ LOL - 21:00
=XII= vs PAG
HLTV ip : quad3.no.hltv.org:27074

Nakon sutrasnjeg meca izmedju RIP-a i oldiesa znat cemo sve parove cetvrtfinala a dobit cete sve demoe i detaljne rezultate. U dalji dio lige plasirali su se(Grupa A i D nisu zavrsene, grupa B i C po pozicijama) :

Grupa A
RIP
oldies

Grupa B

1.nFk
2.eu4ia

Grupa C

1.MiMo
2.Lan Wars (NeC)

Grupa D

PAg
=XII=
trapoo je napisao/la:
ej! nemojte se vas dvoica pravdati! nije mi krivo sto sam izgubio,podnosim poraz! ako je vec pobjedio ne mora druge da "ponizava'!!!

a sto vi to shvatate kao uvredu ? ak ste pravi igraci samo ignorisite ga i cao...

sljedeci put kad budete igrali i dobijete ih (AKO) onda i vi njega zajebajite i tacka....

sta se imate svadjati radi ****ne igrice...cccc
trapoo je napisao/la:
ej! nemojte se vas dvoica pravdati! nije mi krivo sto sam izgubio,podnosim poraz! ako je vec pobjedio ne mora druge da "ponizava'!!!

PA BOLI ME KU**C JES CUO NE IGRAM ZA PAG, ALI MI JE ART KO BRAT ZATO NEMOJ DA MU PSUJES LJEPOTANE I STA ZNACI DA DOLAZIM U BANJA LUKU TI SAD HOCES NESTO NA SVOM TERENU ?

SLUSAJ SINE IDI IZDRKAJ PAR PUTA PA UDJI NA GAMERS J**O TI NACIJONALIZAM STA GOD ZELIS, NEMOJ MI TOGA BA SVI SMO ISTI NEMA RASA U OVOJ DRZAVI

Post dobio šamar od Schulz

PAg`arT je napisao/la:
MALO SI SE PREPO ? hahahha

kaze medo gubi se lik hgahahahahhaha

zar smo toliko jaki

Bar sam ja uvijek bio za to da se SVIMA daje sansa ali ovim si postom dokazao kakva si osoba ustvari i koliko si tu sansu zasluzio!

btw: 16-14 je lutrija, pa tek onda znanje ! To upamti dok god igras CSa

btw:

PAG GG
XII GG
iskreno bok1 dobro si rekao da im nisam igrao dobili bi ...
cageta nije bas danas htjela puska..

quell ,arT i ra1n su odigrali perfektno ali cage je zadnja runda odlucuja ubio 2oicu awpom milana i jos nekoga i ja mislim da su ti killovi bili kljucni.

btw.Obadvje ekipe su odigrale perfektno
JuiceR je napisao/la:

svako ima los dan...

al ne kontam radi igrice se svadjate lol
JuiceR je napisao/la:

Svi imaju privilegiju da budu dole,
samo pojedini snagu da se ustanu

gg, samo naprijed
ma jbg brate nije me htjelo danas...to nije izgovor nego eto .... glavnom svako drugi bi odigrao bolje od mene shto se danashnjeg mecha tiche ..tako da krivicu preuzimam na sebe...da sma ja bolje igrao vejrovatno bi i rezuldat bio bolji ..ne kazhem da bi dobili ali igrali bi bolje ..eto toliko o tome ....
SNOW SNOW SNOW LET ITS SNOWWWW

koji q se svadjate ba ?

omg ne kontam
JuiceR je napisao/la:

A zezam te medeni :$

Da medo nije igrao dobili bi
sta ba serete svi vise
ocami obije ekipe bile perfektne i svi nesto hvale arta svaka mu cast
ali knele je veceras donjio kljucne kilove lik je 3 runde skidao po 3 cak u jedno 4
to je 3 napada i odvojise se
u ct knele i ra1n ubise a art da nepricam a sto se tice milana i njihove ekipe samo nek treniraju super su odigrali i svaka im cast
i dosta vise vrijedzanja i nacionalizma svi smo jedni trebamo da se zalazemo jedni za druge a ne da se izmedzu sebe bijemo
btw. Art Quell I Knele najbolji
ahahah
GG MOMCI
milane svaka ti dala
GG XII A te provokacije balavce okaci macku o rep ne pricajte gluposti ni jedan ni drugi

Vidimo su u BL
ma znam da se zezash ..nego ja iskreno tako mislim ...
<3 bok1
Tenk malo je reci da si zakuho.... nigdje veze...

btw: Chuck Noris aplaudira jednom rukom

http://img47.imageshack.us/my.php?image=dedust20022bn5.jpg

juiceR svakome se moze desiti da ima losh dan... kako je nama bilo gledati vas... samo gledati

Zadnji edit: 14.01.08 u 16:10:10

JuiceR je napisao/la:
ma jbg brate nije me htjelo danas...to nije izgovor nego eto .... glavnom svako drugi bi odigrao bolje od mene shto se danashnjeg mecha tiche ..tako da krivicu preuzimam na sebe...da sma ja bolje igrao vejrovatno bi i rezuldat bio bolji ..ne kazhem da bi dobili ali igrali bi bolje ..eto toliko o tome ....

Kada u nogometu primis gol tko je kriv ?

napadac sto je u prethodnoj akciji promasio gol
sredina sto je propustila loptu sa centra
stoper sto nije oduzeo loptu napadacu
zadnji vezni sto nije dobro cuvao svog igraca
na posljetku golman sto nije odbranio

u timskoj igri, nikada nije kriv jedan igrac ! da je do jednom igraca onda bi se igralo 1 vs 1

chill up -

vidimo se na turniru
e da ja sinoc nisam slusao acu lukasa mozda bi i ja nekog ubiJo sto se tice matcha sve je bilo na tome ko ce napraviti prvi frag sto je cage uradio par puta sa awp.om... dobro smo odigrali i jedni i drugi al eto ipak je pag pobjedio. ima jos vremena srest cemo se negdje lan turnir ovo ono posto net je net

kao sto je boki rekao tu smo da se druzimo (ne volimo mi sami sebe da volimo druge al eto ) , naravno kad dodjete u bl idemo piti je**t majku cetnicku balijsku ustasku jedni drugim

@ tenk
sta je tebi sad j**o te srpski isus? :S
evo imam ja demo ko oce da vidi carolije ovog meca a da nije gledao nek mi se javi na pm
da se dog
snjezho ti zansh da te ja volim al zansh o chemu pricham nebitno bice bolje sledeci put i eto ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.