Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DOTA (5v5) Clan War

848 pregleda · 44 odgovora · otvorena 13.01.2008. u 16:11

-Dakle Dota Team HljEb trazi kvalitetne PROtivnike za clan war (po mougucnosti iz Sarajeva - LAN majka) ..
-Pokusavamo josh uvjek dogovoriti mech sa PAG-om..

HljEb :
SHadE
Turky
DeViL
SoMuN
Smok3
Buba
Kukki!

-Svi zainteresovani neka mi posalju PM .
-Zamolio bih spamere i one koji nemaju reci nista u vezi ove teme da je jednostavno zaobidju..
               [SHadE] je napisao/la:
*****a ti jel' to ti mene vrijedjash ?!!? to klocu i stfu lijepo brisi iz posta jer ja nisam sa tobom ovce cuvao da tako pricash samnom !!! ja sve lijepo sa tobom ti sad odjednom zajeban nesto ti vrijedjash jel ? nemoj bolan bezveze da ti se desi da ne smijesh u grad izaci vishe, nego to lijepo izbrishi i fino pricaj ..
zasto su na ovom forumu svi zajebani ?!?

Ja da sam htjeo vrijedat ja bi psovao sve redom
A to za mec doci cemo ,vec smo se poceli uigravati pa cemo vidjet ko ce koga poderat.A ako hoces 1v1 javi da vidis kako se igra
               Many je napisao/la:
Ja da sam htjeo vrijedat ja bi psovao sve redom
A to za mec doci cemo ,vec smo se poceli uigravati pa cemo vidjet ko ce koga poderat.A ako hoces 1v1 javi da vidis kako se igra

hocu jarane .. jesi ti onaj mortred iz zadnje partije ?
               [SHadE] je napisao/la:
hocu jarane .. jesi ti onaj mortred iz zadnje partije ?

Ne nisam ja morted iz zadnje
U prvoj sam imao nerubiana assasina, u drugoj tinkera,a u trecoj linu(Fuu-doo mi je bio nik)
               [SHadE] je napisao/la:
*****a ti jel' to ti mene vrijedjash ?!!? to klocu i stfu lijepo brisi iz posta jer ja nisam sa tobom ovce cuvao da tako pricash samnom !!! ja sve lijepo sa tobom ti sad odjednom zajeban nesto ti vrijedjash jel ? nemoj bolan bezveze da ti se desi da ne smijesh u grad izaci vishe, nego to lijepo izbrishi i fino pricaj ..
zasto su na ovom forumu svi zajebani ?!?

rofl, pa sad se zna u kojem zecu lezi grm...
fkt nije on s tobom ovce paso ccc
Shade kad nabavite ggc javite cemo odigrati koju, ovako preko lana ne izgleda moguce...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.