Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem COD2

321 pregled · 15 odgovora · otvorena 12.01.2008. u 19:08

Nikako ne mogu da unesem IP adresu ni od jednog servera,mislim ja adresu upisem u onaj prozorcic ali mi se ne ponavljuje na listi.....i prije sam mogao da uđem u neke strane servere a sad ni to ne mogu....brisao sam cod pa ga ponovo snimao ali nikakvih promjena....sta treba da radim.....
pregledaj filtere.
stavi sve sto moze na all, a za ostale mislim da za dedicated only ide NO, pa pokusaj kombinacije.
               BillGatesSon je napisao/la:
pregledaj filtere.
stavi sve sto moze na all, a za ostale mislim da za dedicated only ide NO, pa pokusaj kombinacije.

e napravio sam to kako si rekao ali nista
               aa1 je napisao/la:
eto ti moj config file pa probaj

http://rapidshare.com/files/83286726/config_mp.cfg.html

ubaci ga u

\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\

ako nemogne jbg vrijedi pokusati

EEEE NECE OPET NE ZNAM STA MU JE ODJEDNOM MI TO POCELO TAKO DA SERE
jbg onda ti nemogu pomoci trazi pomoc od nekoga ko se razumije u CoD2
LOL pa nekuca se u cod2 ip samo kucaj u konzolu svaki put /connect pa ip servera kontas??
aha
               GodLike je napisao/la:
LOL pa nekuca se u cod2 ip samo kucaj u konzolu svaki put /connect pa ip servera kontas??

Moze mi sad tako,mislim tim postupkom:::interesuje me jos nesto kako obojite slova u nicku
Ovako ide..

U konzolu kucaj /name pa ^1 to ti je crvena boja i kako mjenjas brojeve od 1-9 tako si mjenjaju boje slova.
kada otvorim konzolu i ukucam connect i ip servera pritisnem enter i onda mi se nesh pokaze AWAITING CONNECTIONS.....i onda idu brojevi ja sam tako cekao do 100 al mi nije uslo u server mozete li mi pomoci oko toga:S
Koristi xfire i preko njega addas servere i ulazis na njih
nemozes uci u svaki server.
neku su puni neki imaju sifru.
instaliraj patch 1.6 ili 1.7.
pa onda igraj preko bihneta.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.