Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Privatni serveri k***u nevaljaju

696 pregleda · 42 odgovora · otvorena 11.01.2008. u 17:12

Dajte ba narode progutajte ponos i prestanite igrat na privatnim serverima.Stalno padaju i kvare sliku orginalnih.
Nebih reko da je novac problem jer ako mozete pusit dvije kutije cigara na dan onda valjda mozete dat marku na dan za igranje WoW-a.
Nadam se da niko nije uvrijeđen
Zzeus je napisao/la:
Ma super postovi...Samo što previše furate na svoju stranu.Kao prvo moguce je sam zaradit i igrat wOW-a a da pri tome imas život (i ono najbitnije cura te ne ostavi) LJudi koji igraju na privatnim serverima samo nek uživaju , iako nije to ista igra kao na blizzu ali Bože moj takva je situacija!

Pozz svima

Apofis LVL 70 Warlock...Dunemaul

J**i onog koga cura ostavi, znaci nije ga ni voljela da ga voli ne bi ga ni ostavila , malo salee.....

Ja igram na orginalnom serveru al ne trosim toliko vremena na njega svega nekoliko sati na dan,a da ja sad imam podocnjake do poda z*** WoWa ne nikad,treba ocjenit kad je dosta, ima ljudi fanatika pa ostave sve z*** neta i wowa,****ga imaju pare imaju sve i kako ne bi,svi ljudi u bih nisu isti sto se financije tice zato je ovo raspravljanje bezze ko ima para nek igra ko nema nek privatise se s wowom. u druge razloge ne ulazim.

Shymris kaze CAO
ja igram na jednom privatnom serveru i tamo mi je bas ok, posto igram u internet centru tj neam dobar comp onda se meni neisplati placati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.