***** Evo jedno pitanje koja je gaming oprema potrebna za cs*****
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
619 pregleda · 29 odgovora · otvorena 11.01.2008. u 11:48
| Ako imas skilla mozes igrat na kuglasu i podlozi od 1 KM danas ova gamerska oprema vishe je shminka ... Ali ako bash hoces neku opremu ewo nesto sto su vec i ovi gore naveli .. Podloge : Razer Mantis Speed Razer Mantis Control Steel .... Misonje : Logitech MX 518 Logitech G5 Lohitech G9 Intelli 1.0 Intelli 1.1A Intelli 3.0 Razer Copperhead Razer Diamondback Razer DeathAdder Razer Krait Tastature : Razer Tarantula Logitech G15 Logitech G11 |
| samo trosak i bacanje para.... Svakako neces zaraditi nista od cs-a bolje ti je stotine maraka koje ces uloziti u tu opremu da ulozis u sebe, kupis sebi nesto za obuc, izades sa rajom i lijepo se provedes... Za cs ti je dosta neki bzvz mis od 10km jer svakako ces kad tad shvatiti da si dzaba potrosio silne sate uz cs i racunar pa ces se okrenuti bitnijim stvarima u zivotu .. (recimo djevojka, ili za mnoge ovdje vec zaboravljeni pojam : SKOLA) |
| samo trosak i bacanje para.... Svakako neces zaraditi nista od cs-a bolje ti je stotine maraka koje ces uloziti u tu opremu da ulozis u sebe, kupis sebi nesto za obuc, izades sa rajom i lijepo se provedes... Za cs ti je dosta neki bzvz mis od 10km jer svakako ces kad tad shvatiti da si dzaba potrosio silne sate uz cs i racunar pa ces se okrenuti bitnijim stvarima u zivotu .. (recimo djevojka, ili za mnoge ovdje vec zaboravljeni pojam : SKOLA) |
azer copperhead green
azer mantis speed
- nekadasnja yassina oprema najjaca meni
| Kod mene : mish - MX518 tasta - G11 Logitech podloga - razer mantis control monitor - SyncMaster913v 19inch nemam sluse, imam zvucnike ovo ti je za pr0 igrace, kao sto sam ja, a mozes uzeti inteli 1.1 za pocetnike |

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.