Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

prevod text

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.01.2008. u 13:43

treba mi program ili site koji mi moze prevest jedan text s engleskog na bosanski srpski nije bitno

evo text :
mister meddle and the conjurer
did you ever hear how mister meddle meddled with a conjurer one day? you didn't? well i'll tell you. now, you know, at some parties there is a conjurer who does all kinds of marvellous magic things. well, once Meddle was invited to one of these partie, and he went , dressed up in his best suid, feeling all excited- there was a lovley tea and afterwards there was to be the conjurer doing magic tricks. meddle didn't say a word all trough his tea because he was wondering and wondering how conjurer would do his magic. he guessed it must because of his magic wand.please go and play nuts in may whilts i get the room ready for conjurer said mrs twinkle who was giving the party. so everyone went to next room and soon they were singing. here we come gathering nuts in may! but mister meddle wasn't. no he had slipped into the tiny room where he had seend the conjurer put his coat and hat and bag just to see if he could find anything interesting! The bag was open! some of the things were unpacked. the conjurer was not there. he was helping mrs twinkle to arrange the chairs so meddle had the little room to himself.He looked for the magic wand. it was in the bag! meddle carefully took it out and looked at it. it was a thin silver wand, and it felt strangely heavy in his hands. meddle was suddenly full of excitement he would use the wand and see if he could make it do some magic for him! so he waved it in the air and wished. i wish for sack of gold. there was a thud beside him and a great brown sack appeared tied up at the neck meddle trembled with joy.

ovo nije za mene ovo je za z0neta jer je zaboravio svoj pw na g.ba

btw: nemorate prevesti mozete mi dati link za taj program et MOLIM VAS
Ja sam nesto slicno trazio na milion i kusur foruma i nisam nasao, a onda sam skontao da je takvo nesto nemoguce... Ipak nemere program svu gramatiku i to sve da razumije... Najbolje nabavi rjecnik i rijec po rijec prevodi, ili trazi od nekog prevod.
Pozz
SrdjanX je napisao/la:
Ja sam nesto slicno trazio na milion i kusur foruma i nisam nasao, a onda sam skontao da je takvo nesto nemoguce... Ipak nemere program svu gramatiku i to sve da razumije... Najbolje nabavi rjecnik i rijec po rijec prevodi, ili trazi od nekog prevod.
Pozz

MOZEL ko da prevede PLS treba liku ba
Mogu ti ja to uradit za 5 minuta al mi se neda kad vidim onu nulu gore
www.domaci.de imas u forumu skola sekciju maturski radovi pa tu mozes traziti prevod.

www.pomozi.net
ne postoji program koji ce ti prevesti citav dokument ispravno nadji neko nek ti prevede
xpAnder je napisao/la:

nek ti daju admini da imam dao bi *****ami sto ste gladni bodova MOLIM VAS
xpAnder je napisao/la:

sad da sam admin dao bi ti slap od -13333339 bodova...

a sto se tice teme..
dokad ti treba prijevod?
bLazZe~ je napisao/la:
nek ti daju admini da imam dao bi *****ami sto ste gladni bodova MOLIM VAS

sta ce mi dat haha 5 bodova jaooo
xpAnder je napisao/la:
sta ce mi dat haha 5 bodova jaooo

kako je glup reko sam da imam dao bi omg aj molim te admini dajte mu koji aplauz ako pomogne et molim vas
http://www.tranexp.com:2000/Translate/result.shtml

- Prevodi rijec po rijec

- Izaberi jezik s kojeg hoces da prevedes i NA koji hoces da prevedesh

- GL & HF
Ovo nije forum za takve stvari, lijepo sam te gore usmjerio na forume na kojima mozes traziti takvu vrstu pomoci. Adio
xpAnder je napisao/la:

ccc..Ja mislim da ti bi dao svoju mamu za 1000 bodova..kako jadno
- Imas galeriju , crni skin i 5 bodova , a vidi ovdje ima korisnika koji nemaju ni tih 5 bodova a pomazu..
ccc
ccc..Ja mislim da ti bi dao svoju mamu za 1000 bodova..kako jadno :\'(
- Imas galeriju , crni skin i 5 bodova , a vidi ovdje ima korisnika koji nemaju ni tih 5 bodova a pomazu.. :\'(
ccc
Shauma^^ je napisao/la:
ccc..Ja mislim da ti bi dao svoju mamu za 1000 bodova..kako jadno :\'(
- Imas galeriju , crni skin i 5 bodova , a vidi ovdje ima korisnika koji nemaju ni tih 5 bodova a pomazu.. :\'(
ccc

ae spomeni jos jednom moju mamu... necu da se raspravljam sa tobom :S brate trebaju mi bodovi vi neznate zasto i nemojte se petljat
xpAnder je napisao/la:
ae spomeni jos jednom moju mamu... necu da se raspravljam sa tobom :S brate trebaju mi bodovi vi neznate zasto i nemojte se petljat

Dam ti ja 50 bodova na sledecoj temi... cccc... btw glup si jako!!! eto sad prevedi!

te programe ima skinut sa neta al nevaljaju
najbolje otic na pijacu i kupit

Zadnji edit: 10.01.08 u 08:19:43

Evo ja cu ti prevest al zahrdjao sam sa engleskim pa mozda nesto dobro ne prevedem nek me isprave

Pa da pocnemo

Gospodin meddle (meddle znaci mijesati se al kako cu to stavit) i conjurer (proklinjati)

Jesi li ikad cuo kako gospodin meddle mijesa sa conjurer jedan dan?Nisi?Reci cu ti.sad.znas,u nekim dijelovima tu je conjurer koji radi sve vrste od tih marvellous magijski predmeta .Znaci jednom je meddle pozvan na jedan od tih dijelova,i otisao je,obucen u njegov najbolji suid,osjecajuci se uzbudjeno-tu je bio divan caj i poslije tu je bio conjurer koji je radio svoje magicne trikove.Meddle nije rekao ni rijec all throught njegovog caja on se cudio i cudio kako conjurer izvodi svoju magiju.On je nagadjao da da je to z*** njegovog magicnon štapa.

Covjece text je glup do bola jedva sam i ovo preveo neka neko nastavi
Evo ja cu ti prevest al zahrdjao sam sa engleskim pa mozda nesto dobro ne prevedem nek me isprave

Pa da pocnemo

Izvinjavam se zbog ovog posta upload mi je toliko sjeban da ne mogu odgovorit na temu ne moze 1kb slova upload na stranicu

Zadnji edit: 10.01.08 u 09:02:51

xpAnder je napisao/la:

daj ba kakav si ti lik neces da pomognes tebi je sve do bodova S: kako mrzim to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.