Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow errorz

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.01.2008. u 00:52

danas sam skino novi patch 2.3.2 i pokusam da udjem i izbaci mi error , ja reko aj do blizzarda je, ali naime ljudi mogu igrat a meni taj problem jos uvijek stoji

eo ss pa vidite u cemu je prob.

Ko zna u cemu je prob nek posta , ko nezna nemojte spamat pls.
jedino sto mi pada na pamet je da si skino US verziju 2.3.2 jer je jedino ona objavljena kolko ja znam a da ti je wow eu verzija.
Strajker je napisao/la:
jedino sto mi pada na pamet je da si skino US verziju 2.3.2 jer je jedino ona objavljena kolko ja znam a da ti je wow eu verzija.

nisam , samo mi skida patch kad novi izadje ... eo vidi da je enUS

Zadnji edit: 08.01.08 u 19:02:26

To se i mom jaranu desilo....kad ulazite u wow preko lunchera i onda luncher sam skida sta se nadje na putu....imas ikonu koja direktno vodi u igru...nju stavi na desktop i koristi....jarane reinstall !!
antinoob protection
nFk`entelu je napisao/la:
nisam , samo mi skida patch kad novi izadje ... eo vidi da je enUS

Meni je svaki patch enGB, i mislim da evropski serveri jos nisu dobili update tako da je jos uvjek 2.3.0 patch.
nublsh je napisao/la:
To se i mom jaranu desilo....kad ulazite u wow preko lunchera i onda luncher sam skida sta se nadje na putu....imas ikonu koja direktno vodi u igru...nju stavi na desktop i koristi....jarane reinstall !!

nemora uopste reinstall, samo spucaj repair.exe i cao gl sa popravljanjem
Strajker je napisao/la:

slaba ti graficka,pa zato..
AxlRose je napisao/la:
slaba ti graficka,pa zato..

nigdje veze al et
Strajker je napisao/la:

Onda ne bi mogao covjek ni instalirati patch...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.