Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW i pitanja vezana za nejga

326 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.01.2008. u 23:18

Koliko vidim sve sto se raspravlja na ovom forumu sto se wow-a tice, jesu privatni serveri, vjerovatno zato sto svaki ozbiljni igrac wow-a ukoliko mu treba nesto vezano za njegovog lika itd. nece pitati svoje drugove bosance nego trazit po wow-europe/forumu.

buduci da ima dosta pocetnika wow-a naravno, kao i ljudi koji ne razumiju engleski jezik previse dobro da bi shvatili sve sto se na tim forumima pise, rado bih uputio bilo koga kome tko treba nekoliko korisnih informacija, vezanih naravno za igranje na blizzardivim serverima a ne na nekim ljevim private serverima.

igram wow-a s jedim jaranom vec par godina i imam po wow standardima poveliko raiding iskusvto s shamanom, i warriorom.
tj iz perspekitve dps-a healera te tenka.

sve vezano za raiding, opremu i tako dalje(tj sve teme vezane za PRAVO igranje wow-a) mi rado postavite, i nadam se da cu ih moci odgovoriti.

i jedan savjet za pocetak, nakon kreiranja lika na pravom accountu, preporucam izbjegavanje private servera s istog racunara s kojeg ste ukucavali svoj username i password, keylogeri se vrlo lako nadju na tim stranicama i pri dl. takozvanih private serveru specificnih patcheva.
za primjer bih uzeo dvojicu prijatelja, na jednom od tih acc bilo je preko 2k golda.(sto je u vrijednosti od oko 200 km)
"private serveru specificnih patcheva"
nikad to nisam vidio, a vjerum mi u stalnom sam kontatku sa PRIVAT SERVERIMA, jer klub u kom sam chesto, svi sto igraju wowa igraju tako [i ja ponekad ]
Lol atm

7k gold

i sav gear
pve, pvp

a u zivotu nisam igrao na
tim "krekovanim serverima"
eb0 majku ona djeca non stop mjenjaju realmlist za wow fan servere i tako to , vec su jednom klepili mi bili haveru al vratio je nekakoo u klubu ja moram vracati na eu XD
Igram na taren mill 18 lvl orc hunter, btw, pr0 sam XD

ovo za keylogere si upravu ....

pussa
LavShinoda08 je napisao/la:
eb0 majku ona djeca non stop mjenjaju realmlist za wow fan servere i tako to , vec su jednom klepili mi bili haveru al vratio je nekakoo u klubu ja moram vracati na eu XD
Igram na taren mill 18 lvl orc hunter, btw, pr0 sam XD

ovo za keylogere si upravu ....

pussa

ahaaa i to bude realmlist neki brojevi 231.23132.151.231 LOL , a najsmjeshnija su mi imena ko npr. Bracha Grim se zove jedan server hahha
oldies`yassa je napisao/la:
Lol atm

7k gold

i sav gear
pve, pvp

a u zivotu nisam igrao na
tim "krekovanim serverima"

Jasa nece da igra sa jaranom na Taren milu ^^
zato se NE LOGUJ IZ CENTRA BILO KOJEG ... ettt to mi je uvjek ostalooo u pameti

Tarren Mill
Hord
LVL 61
Undead Rogue

Watch ur back ...
Razmisljao sam da se prebacim sa ( mageom ) na
tarrenmill (
ili dune maul ( radi jednog prijatelja )
upavu za keylogere,ja sam na dunmoul Orc rogue 63lvl i troll hunter 70 full epic,ne gladiator
jedan savjet zato sto sam se ja zajebao .. govorim dakle iz licnog iskustva ...

1. nikada ne idi na server gdje ima previse nasih (citaj bosanaca)

2. nikada ne ide na FULL servere ako mislis da je vise lude,bolje etc. "raje" bezze ces se nervirati kada cekas po 20min u que

3. nikada nemoj ulaziti u "business" s nashima posebno ne s yassom (ljubi brat )

savjet : uvijek na server s low populacijom ... uvijek igrajte pve sa slovacima,poljacima itd. (najbolji pve igraci po meni i najozbiljniji)

i placajte wow i igrajte na org. serverima ... isplati se....
coya! je napisao/la:
jedan savjet zato sto sam se ja zajebao .. govorim dakle iz licnog iskustva ...

1. nikada ne idi na server gdje ima previse nasih (citaj bosanaca)

2. nikada ne ide na FULL servere ako mislis da je vise lude,bolje etc. "raje" bezze ces se nervirati kada cekas po 20min u que

3. nikada nemoj ulaziti u "business" s nashima posebno ne s yassom (ljubi brat )

savjet : uvijek na server s low populacijom ... uvijek igrajte pve sa slovacima,poljacima itd. (najbolji pve igraci po meni i najozbiljniji)

i placajte wow i igrajte na org. serverima ... isplati se....

hahahahahahhaha

zato brat ima najvishe golda

pusa
oldies`yassa je napisao/la:
hahahahahahhaha

zato brat ima najvishe golda

pusa

Ljudi ajte vi na wnet server je da je ponekad guzva la je odlican svakim danom je sve bolji!Ja igram na njemu,odlican je skoro identican originalu!Imam huntera night elf 36lvl i odlican je server !
Lagova nema osim ako imate los internet

moja poruka svima ajte na wnet server
Ima dosta ljudi iz ex juge
Pustite onog sto je gore napisao da netreba ici s nasim, ljudi su legende!!!!!!

POZDRAV OD ATILEE
Full serveri su najcesce stariji serveri, pre tbc server s instant bg-ovima, dok novi serveri tipa shattered halls i hellfire koji pripadaju vidnication battlegroupi imaju AV qeue i po 50 minuta.

pve progress na takvim serverima se svodi na 3 guilda koji su u ssc-u i tk-u i jedan u BT i MH, dok su ostali maltene svi u karazanu.

a yassa, provjerio sam tvoj profile na armoryu

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zuluhed&n=Yassa

lvl 70 shaman(koji nema apsolutno nikakav gear)
i
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&n=Yassa

lvl 70 hunter

s 3 tier 4 i tier 5 shouldersima iz lootreavera.
2267 AP -> ^^
a nemas arena team?
igram na burninwow serveru i premocan je sad sam trenutno 50 lvl warrior al nekontam koje oruzje svijetli imam two-handed sword (plavi nekakav)

jos sam laik
zvrkan je napisao/la:
igram na burninwow serveru i premocan je sad sam trenutno 50 lvl warrior al nekontam koje oruzje svijetli imam two-handed sword (plavi nekakav)

jos sam laik

jos sam laik

oruzja na tom lvlu najcesce ne svijetlenego imaju enchantove na sebi koje mozes dobit od enchantera, kojeg ces pak trazit na generalu ovako npr
/2 WTB ench on a lvl 50 2H sword

jest nubovski al to je ono sto trazis i nemoj marit za glupim komentarima

najeftinij enchant za taj lvl je +2 beastslaying daje ljep sjaj na oruzju

malo skuplji su icy chill i fiery weapon, ali su naravno i dosta bolji.

tu su jos i +na weapon dmg neznam tacno al mislim +2,+4, itd
(to je plus na dps oruzja)

ali za pocetak stavi beastlaying samo da vidis kako izgleda kosta minimalno novca a fino izgleda.

usput bih ti preporucio da ides fury talent tree i da koristi dual wield jer se s tim buildom i s dva one hadned weapona lakse lvluje kao warrior

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.