Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Portal

0 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.01.2008. u 00:07

Evo nakon foruma uraden je i portal. Zelio bih cuti vase prijedloge,komentare,kritike ili bilo sta sto vam je na umu. Nadam se da ce vam se svidjeti i da cete uzivati u stvaranju novoga eZine tech okruzenja. Svaki clan je dobrodosao!
SchiziQue`:$ je napisao/la:
Bogami dobar portal, nema govora, bas pravi gamerski XD

Nisam se mislio samo na gejming okrenut nego na sve sto spada u IT
- nije lose, svaka cast ...

- btw sad imamo odakle "krast" copy/paste vijesti

"Kompanija Microsoft je saopcila da ce podrzati Acid2 i druge industrijske standarde u okviru IE8, cime ce ovaj pretrazivac imati mogucnost prikazivanja kompleksnih Web kodova. Prateci korake koje su nacinili Safari i Firefox, ciji programeri su do odredene mjere vec primjenili standarde, razvojni tim za IE8 zauzima isti kurs. Iako Acid2 nije zvanicno izdanje pravog konglomerata za Web standarde, on je prilicno tocan test za verifikovanje kompatibilnosti sa W3C HTML i CSS 2.0 kod. Iako je IE 8 još uvijek u stadijumu razvoja Microsoft najavljuje da bi se beta verzija pretrazivaca mogla naci pred korisnicima u drugoj polovini sljedece godine. "

- xaxaxaxa

- joooooooking

kako ste poceli dobro ste zavrsili, portal je bas ono lijepo urađen, svaka čast dobro napredujete...
6 Korisnika
Malo korisnika, ali bice ovo dobro posjecivan site

Zadnji edit: 08.01.08 u 18:14:33

Struja-.- je napisao/la:
- nije lose, svaka cast ...

- btw sad imamo odakle "krast" copy/paste vijesti

"Kompanija Microsoft je saopcila da ce podrzati Acid2 i druge industrijske standarde u okviru IE8, cime ce ovaj pretrazivac imati mogucnost prikazivanja kompleksnih Web kodova. Prateci korake koje su nacinili Safari i Firefox, ciji programeri su do odredene mjere vec primjenili standarde, razvojni tim za IE8 zauzima isti kurs. Iako Acid2 nije zvanicno izdanje pravog konglomerata za Web standarde, on je prilicno tocan test za verifikovanje kompatibilnosti sa W3C HTML i CSS 2.0 kod. Iako je IE 8 još uvijek u stadijumu razvoja Microsoft najavljuje da bi se beta verzija pretrazivaca mogla naci pred korisnicima u drugoj polovini sljedece godine. "

- xaxaxaxa

- joooooooking

To je samo test a nasao sam vec neke sto ce prevoditi sa ostalih sajtova tako sto vidite to sam samo testirao kako cu vijesti pisat
Jak majke mi juce sam se rego na 4um : D prejako 10-ka
Fino fino .. vidi se da je dosta truda ulozeno svidja mi se kako su boje uklopljene .. treba sad insana navuch i malo popunit webb ... inache jedan od ljepsih i boljih portala koje sam u zadnje vrijeme posjetio ..

10
Phant0m je napisao/la:
Fino fino .. vidi se da je dosta truda ulozeno svidja mi se kako su boje uklopljene .. treba sad insana navuch i malo popunit webb ... inache jedan od ljepsih i boljih portala koje sam u zadnje vrijeme posjetio ..

10

PA eto bilo bi pozeljno ako bi mogao da navuces "insana"
Hvala ljudi na lijepim komentarima gore ocjena mi nije bitna jer znam da je nekim debilima stalo samo da useru ocjenu koju portal zasluzuje. Hvala jos jednom !
svaka cast..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.