Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 111 bodova

Nod32 & Antispayware

354 pregleda · 15 odgovora · otvorena 08.01.2008. u 00:05

Kao prvo, jucer sam delete Avast, i install nod32, samo sam ga skinuo sa neke warez stranice, valjda je sa fix-om.. I svaki put kad upalim kompjuter pojavi mi se ovo :

I kad kliknem ok, sve je uredu, samo to uvijek moram kliktat.. Mozel samo neko detaljno objasnit, kako, sta, gdje da to uklonim, ili sta da uradim...

Kao drugo, skinuo sam Adaware jucer, sa neke stranice, ali kad ga hocu extract, pojavi mi se ono da trazi pw, a ja neznam pw.. Zato bih molio, da mi date dl link za Adaware pro 2007, ili nesto bolje ako ima, ili da upload na rs..

Imam nekoliko spayware-a, ali nemogu naci dobar antispayware, da ih obrisem, skidao onaj, spaywaredoctor, ali mi i to na kraju trazi licencu, nadje spayware (17tak) i nemoze da ih obrise..

Eto, ko sve detaljno (fino) objasni, njemu bodowi =)
I meni je isto to problem. Ne trebas ga manuelno update, vec, ostavis da se on sam update i rega ce sve biti. A kad ce se sam update? Pa u toku dana ...
http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html

evo ad awere za spajvere...

a to sam ti objasnio za nod
klikni tu malu ikonu NOD32 dole desno na taskabar onda idi na update pa settings pa imas tu da odaberes server. probaj svaki server jedan ce morat update imat. tako sam ja rjesio to.
klikni tu malu ikonu NOD32 dole desno na taskabar onda idi na update pa settings pa imas tu da odaberes server. probaj svaki server jedan ce morat update imat. tako sam ja rjesio to.
ImBack je napisao/la:

nemoze to...

kaze da je nova verzija update vec...

sam ce se update i bit ce uredu sve...ko sto je ex rekao

imao ja isto prob 2 puta...jednom ja update i bilo sve uredu...drugi put moralo se samo update...nisam mogo ja

Zadnji edit: 07.01.08 u 18:25:31

neznam da li je kod tebe, ali kod mene se to uvjek
pojavi ako mi je net iskljucen,dakle nemoze update uradit ...
Ajde brzo, na pm : Cd key (Licence kod) za Ad-aware 2007?

Taman sve nadjem, i ovo me **** :@
cornnie je napisao/la:

PI EM
cornnie je napisao/la:

PM
Ni jedan ni drugi ne radi :@ I ja sam to nasao na serials.ws, ali ne radeee :SSS
e ovako
posto nod nemozes updateovat samo tako lagano ja cu ti poslat server sa kojeg ces update...
znaci odes na update opciju pa na add server i kad dodas izaberes ga sa liste i on ce odatle skidat update...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.