Pitanje
Zaključana Poništeno pitanje
6 bodova
Nod32 virusi...
197 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.02.2008. u 16:45
ugasi nod ?!
skala- je napisao/la:
OMG..
Necu to .. Nego ocu da izvadim te fajlove iz njega.. Uzeo mi ih sa sticka.. Nema ih na USB... Postojil' mogucnost da ih izvadim ili ne
ugasi nod ?! |
OMG..

Necu to .. Nego ocu da izvadim te fajlove iz njega.. Uzeo mi ih sa sticka.. Nema ih na USB... Postojil' mogucnost da ih izvadim ili ne
znaci on ti je uradio opciju move to value i to ces tesko vratit a i rizik je prevelik probaj ih iz nod32 cpanela izdvojit kao bezopasne!
ti si lood ako izbrises nod ili nesta tako.....ako ti nod neda to su opasni virusi ....ovaj mamlaz sto kaze ugasi nod sta bi ti instalirao te drivere i malo bi ti radio i onda virusi i poselamio bi se.....izvaditi ih ne mozes......jer ako ih izvadis ili nesta onda ti ti driveri nece raditi....kontas....jer zarazen ti neki file ne mozes ti nista ako izbrises irus del. ces i file......
poslusaj ovog
samo izvadi stik ugasi nod i o5 stavi stik i to je to ^^
samo izvadi stik ugasi nod i o5 stavi stik i to je to ^^
Da ne postavljam novu temu, imal ko novu verziju navedenog antivirusa ? dl link ? 
btw .. skeniraj, ugasi nod , izvadi stick ponovo ga stavi i nema ih vise ja sam juce obrisao oko 200 virusa sa stika.
btw .. stick mi od 8gb

btw .. skeniraj, ugasi nod , izvadi stick ponovo ga stavi i nema ih vise ja sam juce obrisao oko 200 virusa sa stika.
btw .. stick mi od 8gb
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.