Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezultati @ Steam BiH liga (I kolo 2 dan)

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.01.2008. u 00:04

Grupa C:

Lan Wars (NeC) vs miMO 12 - 16

MT vs KGG ODGODJENO

Grupa D:

=XII= vs PAg ODGODJENO

Shefovi vs eXpensive GaminG ODGODJENO

Tabela Grupe C

1.MiMo 3
2.Lan Wars(NeC) 0
3.MT
4.KGG

DEMOI :

Lan Wars (NeC) vs MiMo
http://www.hltv.org/interfaces/download.php?bookingid=629996

NAPOMENA* :

Zuti karton je uvazen ekipi Shefovi. Mec ce biti ponovljen,a termin je u srijedu , 9.1.2008 u 17:00 na Logosoftu (cod.lol.ba:27016) Nakon dogovora sa liderima ekipa bit cete obavjesteni o terminima odgodjenih meceva.

Drugo kolo se nastavlja vec u srijedu a citav raspored mozete vidjeti ovdje :

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=29874
cestite mimo nisam ni vidio sinoc sry

Zadnji edit: 07.01.08 u 04:05:59

GG miMo
gg sve je ok admin super nema sta diss nas 130 puta u najvaznijim trenutcima ko ista zna o cs skontat ce koji su to heheh ali eto sreca nas nije pratila ugl momci bili ste fer samo admin usro sve pravo, i ja bi najrade .C da se ponovi mec sa normalnim adminom po suncanom danu da nas ne disca heheh gg cya Pelqe smrade jedan
svakaa casta na organizaciji
miMo Jak ,LanWars Jak
runde koja su prelomile mec ,kod rez 7:3 ljudima usred rasa pada konekcija
a miMo prva runda kada j0va ubija 4 i defa xD et toliko gl svima , zasad prejaki mecevi

Zadnji edit: 06.01.08 u 18:32:33

GG MiMo... ostale cemo jos vidjeti...

Sto se tice treceg kola obavezno cu glerdati Oldies vs RIP @ EPN - 18:00 - 9.1 // eXtibO nezz mislim da ce biti zanimljivo, a obje ekipe su mi jako drage....

Sretno svima u sledecemo kolu... nadam se da nece biti slicnih problema...!
De obrisi poruke da ti posaljem steam id !

NeC_maki je napisao/la:
gg sve je ok admin super nema sta diss nas 130 puta u najvaznijim trenutcima ko ista zna o cs skontat ce koji su to heheh ali eto sreca nas nije pratila ugl momci bili ste fer samo admin usro sve pravo, i ja bi najrade .C da se ponovi mec sa normalnim adminom po suncanom danu da nas ne disca heheh gg cya Pelqe smrade jedan

ahahahahha UMRITE !!! , njanja i ostala ekipa fer prema nama imi prema njima mech dobar napet , a admin jbg ima nas svakakvih
najbolje da su meni dali da sudim xd ja se ne zalim na admine al eto bolje bi bilo ... nego nakim drugim.. ha ya--
h1p je chiter

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.