Admini , moderatori i drotovi su retardirana gamad?
Diskusija
Da ili Ne
528 pregleda · 26 odgovora · otvorena 05.01.2008. u 17:00
some of them 
btw niko ne smije napisati sta stvarno misli, svi se ulizuju ali ja ne

b0k1 i dino najjaci

a i nexy je tu

btw niko ne smije napisati sta stvarno misli, svi se ulizuju ali ja ne

b0k1 i dino najjaci

a i nexy je tu
Vecinom :S
Ubi Ubi Drotove
ljudi samo rade svoj posao,ti nemoj krsiti pravila i niko te od njih nece maltretirati
NEXY , KAKO JE GLUP MOMAK NEMOGU JE***O DA VJERUJEM , PAMETNIJE DIJETE OD 5 GODINA OD NJEGA
nFk`entelu je napisao/la:
nemoj da seres da ti cvoku ne udarim veceras
| NEXY , KAKO JE GLUP MOMAK NEMOGU JE***O DA VJERUJEM , PAMETNIJE DIJETE OD 5 GODINA OD NJEGA |
nemoj da seres da ti cvoku ne udarim veceras
mozda neki jesu....
ima izuzetaka....
ima izuzetaka....
Većinom jesu...
UBIJ DROTA PASIJEG SKOTA !
UBIJ DROTA PASIJEG SKOTA !
samo n3xy nije
Vecinu admina znam in rl tako da su momci normala ...
Ma normala recite ... DA ili NE
Nece vas niko ruzhiti ..... valjda
Ja mislim da jesu svi .. opcenito jer su superiorniji od obicnih smrtnika ... autorithy
Nece vas niko ruzhiti ..... valjda

Ja mislim da jesu svi .. opcenito jer su superiorniji od obicnih smrtnika ... autorithy
uthink? je napisao/la:
Pokusavaju da ovaj site dovedu u red jer kad bi svima popustali niko bana nebi dobio...
Daes je i sam postavljao teme da se skinu banovi neki nisu bili ni sposobni da napisu "molbu" kako treba i sta onda ocekivati...
Neka nam ih masala
| Ma normala recite ... DA ili NE Nece vas niko ruzhiti ..... valjda :S Ja mislim da jesu svi .. opcenito jer su superiorniji od obicnih smrtnika ... autorithy |
Pokusavaju da ovaj site dovedu u red jer kad bi svima popustali niko bana nebi dobio...
Daes je i sam postavljao teme da se skinu banovi neki nisu bili ni sposobni da napisu "molbu" kako treba i sta onda ocekivati...
Neka nam ih masala
Tema bezveze ..... nista od ovog neces dobiti ... smijesno

EDIT: Ustvari hoces
BAN !!

EDIT: Ustvari hoces
BAN !!
kako prema kome
Normala da treba da ih bude .. i neka ih!
Al trebaju da znaju raditi svoj posao .. cuj dovode u red .. lol
da je g.ba doveden u red .... ne bi svake sat vremena 14 tema bilo otvorenih .. i to bezveze bash ... ne bi bilo ove teme .. svastaa nesta
Al trebaju da znaju raditi svoj posao .. cuj dovode u red .. lol
da je g.ba doveden u red .... ne bi svake sat vremena 14 tema bilo otvorenih .. i to bezveze bash ... ne bi bilo ove teme .. svastaa nesta
uthink? je napisao/la:
Pa bravo,zato sto djeca prave glupe teme...
Kao sto kazes nije na nama "smrtnicima" da pricamo o njihovom radu,tako da tema sucks...
Cao
EDIT:
Skontaj da ima samo 5 admina aktivnih od 10...
-Schulz
-Lizzard
-Chema
-Daes
-abasi(tu i tamo)
| Al trebaju da znaju raditi svoj posao .. cuj dovode u red .. lol da je g.ba doveden u red .... ne bi svake sat vremena 14 tema bilo otvorenih .. i to bezveze bash ... ne bi bilo ove teme .. svastaa nesta |
Pa bravo,zato sto djeca prave glupe teme...
Kao sto kazes nije na nama "smrtnicima" da pricamo o njihovom radu,tako da tema sucks...
Cao

EDIT:
Skontaj da ima samo 5 admina aktivnih od 10...
-Schulz
-Lizzard
-Chema
-Daes
-abasi(tu i tamo)
Wertu je napisao/la:
LoL .. bash
Tema nije super .. to je sigurno ... et nek je sucks
Al qme na kome je ako nije na nama ... pa nas se najvishe tiche kako oni rade ...
Cuj nije na nama ...
| Kao sto kazes nije na nama "smrtnicima" da pricamo o njihovom radu,tako da tema sucks... |
LoL .. bash
Tema nije super .. to je sigurno ... et nek je sucks
Al qme na kome je ako nije na nama ... pa nas se najvishe tiche kako oni rade ...
Cuj nije na nama ...
Ma ne normala kontam ja tebe,sad ti ne odgovara lupam Chema i sta sad reci ces ti nisi dobar admin i sta ces postici nista :S
ne
A hajde kerle zamisli kako bi bilo da nema tih ljudi ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.