Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ne mogu vjerovati....

0 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.01.2008. u 21:08

Sasvim slucajno sam danas vidio da je ovaj gamer otvorio temu urotu protiv nekog ccccc.........i vidio sam da je imao 41 bod a vidi sad kako ovo ba.....danas je imao 100 dodatnih admin bodova a sad odjednom 1500 ne vjerujem da bi ijedan admin odjednom dao toliko bodova .....ne znam sta se desava ali ovo je malo glupo........ daj admini poduzmite nesta ili ga ban ili ga isamarajte....:S
Jel tebi krivo ili sta...?

Sta fali da momak ima toliko poena??

Jel to i tebi trebaju...? Za sta

Bas cudno ove teme sa poenima..

Sto je rekao Schulz najbolje da je odmah sve unlockovanu i da nema hebnih poena... bilo bi i manje spamma

Post dobio šamar od KilluminAti

ali znam............ali razmisli malo evo da pitas sve admine jeli mu iko dao bodove ne vjerujem da bi negdje odgovor lezao....:S

Fr0sT je napisao/la:
Jel tebi krivo ili sta...?

Sta fali da momak ima toliko poena??

Jel to i tebi trebaju...? Za sta

Bas cudno ove teme sa poenima..

Sto je rekao Schulz najbolje da je odmah sve unlockovanu i da nema hebnih poena... bilo bi i manje spamma

Ukines bodove i sta onda? Imas problem i postavis temu nevjerujem da ce ti iko pomoc ako ne stavis bar 20 bodova Svi(vecina) pomazu radi bodova. Mislim da nije dobro rijesenje ukinut bodove.....

btw... koji gamer? bash mi nis nije jasno.... napisi nick tog gamera glupa ti je tema

night: kao nagradu za sta?

lol

Zadnji edit: 04.01.08 u 15:17:03

ajoj majko mila ocami kad ti je halilu jooj ubio bi se

EDIT: btw bodove sam dobio kao nagradu

lol

Zadnji edit: 04.01.08 u 15:15:00

Fr0st ti si 15000 korisnik,ja sam 6000.E sada pogledaj tog lika sto ima puno bodova,on je 17300 ( tak nest ).E sad,ja kada sam tek prvi put usao na forum i regao se,nisam znao sta je pojam BOD.Nisam ni znao da postoje bodovi,trazio sam po forumu i vidim sta su bodovi i tako to,citao citao i citao.Ovdje sam mozda 2 godine il godinu ipo.Pogledaj moj profil i skontaj koliko sam se ja "mucio",bio sam uvijek tu,pomagao i skupljao bodove.A neki dodje rodjak od nekoga il sta vec,tek se rega i dobije 1000 bodova,ako kazete da nikome nista ne predstavljaju bodovi,nek admini ukinu bodove?Medjutim to se nece desiti jer bU koliko se mucio da osmisli oko bodova.Zasto ne dadnu svima bodove po 5000 i svi mirni,niko nece smarat oko bodova?Ovo govorim jer svi govorite nije vam stalo do bodova,sto ih daju onda?cao

http://www.gamers.ba/profil.php?id=17160

17160 korisnik

A imas vise od 70% korisnika koji su se prije tebe regali.Smijesno,jadno,mizerno.

Zadnji edit: 04.01.08 u 15:17:07

hahhahahahah
evo on - Night-Yback
bodove dobio kao nagradu 1500 bodova kao nagradu ma jest admini bodove dijele kao zvake...

hahhahahahah
evo on - Night-Yback
bodove dobio kao nagradu 1500 bodova kao nagradu ma jest admini bodove dijele kao zvake...
Halil je napisao/la:
hahhahahahah
evo on - Night-Yback

Halile samo 1 pitanje ? Kako si ti dobio bodove za skin i josh pored toga imas 40 pts ?

na riznici sam dobio....:S

ali znam............ali razmisli malo evo da pitas sve admine jeli mu iko dao bodove ne vjerujem da bi negdje odgovor lezao....:S
Halil je napisao/la:

dacu ti 500 bodova samo nemoj vishe dolazit na forum...

Halil je napisao/la:

Napisanih postova 10 i od toga 3 na ovoj temi a 110 bodova :S

pogledaj ......:S:S:S:S:S

DelakroA je napisao/la:

Ti ces mu reci da nedolazi !?

Halil je napisao/la:

IMAJTE OVO U VIDU
Nick .: Halil
Ime .:
Gender .:
Godiste .: "3.3.1999"
Grad .: sarajevo
hodi ciko da bonu

Zadnji edit: 04.01.08 u 15:30:41

joj jesi lik.......jeli se je mozda zalim da imam malo bodova evo neka me isamara sto imam ovih 41 nije mi do boda nego pogledaj kako dobije bodove za 1 dan 1500 bodova.........ma kad dodje admin kad vidi vidjecemo sta ce on reci...........

DelakroA je napisao/la:

Sta ces mu ti reci jade

`score. je napisao/la:
I jos mu ja u frendovima ...

haha jos mi ti u frendovima

jos mo mi zajedno u klanu

cod4 ja ti i Vane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.