HaMza je napisao/la: hhahahha,
sto se tice mulitatea, isti kur ac kao i shadowstep najveca zabava je kad recimo na bg iz jednog udarca ubijes lika sa vise od polovine hp zato mi se ne mjenja spec, zanima me samo kako pobijedit locka i magea najlakse, mnogi na serveru tvrde da je mage ili lock za rogua unbeatable, necu da vjerujem u to zato trazim odgovore kako na koji nacin,da vidim kako se vi duelirate TO ME ZANIMA.
ako grijesim ovo u vezi mulitatea i shadovstepa dajte mi odgovore da vidim,niko se naucit nije rodio pa da vidimo..
i za koji ku rac ne mogu da otvorim WM.com samo pise Internal Server Eror vec par adana tako |
rogue = warlock antiklasa .. (na lvl 70)
nuff said ..
lvluj se, dobij cloak of skillz i pwnaj carapare ..
sto se lock vs rogue borbe 1v1 tiche,
lockovi koji imaju soul link imaju realnu sansu da dobiju roguea .. ostali jednostavno umru u jednom stunlocku ako se potrefi da rogue crita par puta ..
borba ide ovako otprilike..
rogue otvori sa cheap shot .. mlati po locku ... (lock na oko 70 - 75% hp)
onda kidney shot opali .. i tada je trenutak za locka da iskoristi trinket... iskoristi trinket, lolcoila roguea, nastavi castati fear i nabaci par dotova .. ako ima curse of exhaustion nabaci i to i pokusa kiteati .... eh tu dolazi plakanje za locka jer rogue ukljuci cloak of skillz skine sve sa sebe .. ukljuci sprint .. i *ebe locku sve.. neki rogueovi vanishaju da mogu ponovo uhvatiti locka u stunlock , al ovaj put lock nema trinket, tako da je GG ..
(nisam tako vjest s rogueom .. ali mislim da otprilike to rade..)
eh sad .. ja clos pokusam ponistiti [netherweave net]-om .. to roguea immobilizira 3 sekunde .. a clos je 5 sec .. dakle, ako rogue ne vanisha ta mreza ga moze sjebati .. a inace. . lockovi rijetko pobjedjuju rogueove ..
destro lock nema nikakve sanse protiv roguea..
affliction ima ako uspije kiteati .. al ako rogue ima imalo mozga lock faila samo tako .. i odatle sav plac lockova da im je mrski sl/sl jedino pvp viable spec...
rogue vs mage je balanced .. frost mage ima dobre sanse da ubije roguea
p.s. ah da, najzanimljivije je protiv mace rogueova ..
*crveni brojevi iznad glave*
mace stun effect
mace stun ...