E kako vreme odmice wc3 scena u bih je u ocajnom stanju. Pa je isto tako vreme da se pomaknemo makar malo. Za one koji ne znaju ja sam menager ekipe Head-Hunters i aktivan sam u wc3 i kao menager i kao igrac. Sto se tice mojih rezultata mozete pogledati na sajtu www.hdx-gaming.com. (http://www.thegl.eu/?league=27&display=rankings) Ekipu vodim sa jos 2 druga iz Srbije i ostvarili smo za kratak period veoma dobre rezultate. U toj ekipi nisu svi iz Srbije nego ima igraca iz BiH. Pa su me mnogi pitali da li bi preuzeo repku da vodim kao menager sto cu rado prihvatiti jer smatram da mozemo bolje od ovoga sto trenutno imamo. Zamolio bih admine da temu stave u zanimljive. Pre reprezentaciju su vodili NoA.Jebiga i lik iz Mostara kojem nikako da zapamtim nick ali nije bitno
. Ali reprezentacija nije ostvarila neke vece uspjehe ali necemo se osvrtati na proslost vreme je da gledamo u buducnost.
Prvo bih zamolio Beatle-a i Lizzard-a da mi se jave na msn ili posalju mi mail na [email uklonjen] da o svemu popricamo ozbiljno
. Zasto njih dvojica? Zato sto su uvek tu i prate sva desavanja i nije bitno da li igraju ili ne oni ce mi biti prvi pomocnici 
Sto se tice igrackog kadra mislim da imamo ekipu koja moze ostvariti lepe rezultate. Prije svega tu mislim na dva mlada talenta a to su HDx.Luger i HDx.Semir. Igraju aktivno i ostavljaju dobre rezultate kako u BCL tako i u esl takmicenjima. Luger igra Humana dok je Semir Elf. Njima dvojici planiram da prikljucim jos neke igrace ali o tome cu se konsultovati sa lizzom i bubom.
Ako neko smatra da treba da bude u repki neka posalje mail na [email uklonjen]. Taj mail mora imati sledece: neka navede svoje licne podatke (ime, prezime, mesto rodjenja, grad, datum rodjenja) bnet acc najmanje 5 replaya i linkove ka svojim klan warovima koje je odigrao i rezultatima i naravno opis zasto misli da treba da igra za repku. Ukoliko ovo ne bude ispunjeno nece biti prihvacen u razmatranje za ulazak u repku.
Sve primedbe, sugestije pisite ovde.
Zamolio bih admine samo da stave temu u zanimljive. Isto tako da debilne postove brisu tipa e pa gl sam napred i sl. I svako vrijedjanje i napadanje. Samo miran ton da bude u protivnom od ovoga nema nista.
. Ali reprezentacija nije ostvarila neke vece uspjehe ali necemo se osvrtati na proslost vreme je da gledamo u buducnost. Prvo bih zamolio Beatle-a i Lizzard-a da mi se jave na msn ili posalju mi mail na [email uklonjen] da o svemu popricamo ozbiljno
. Zasto njih dvojica? Zato sto su uvek tu i prate sva desavanja i nije bitno da li igraju ili ne oni ce mi biti prvi pomocnici 
Sto se tice igrackog kadra mislim da imamo ekipu koja moze ostvariti lepe rezultate. Prije svega tu mislim na dva mlada talenta a to su HDx.Luger i HDx.Semir. Igraju aktivno i ostavljaju dobre rezultate kako u BCL tako i u esl takmicenjima. Luger igra Humana dok je Semir Elf. Njima dvojici planiram da prikljucim jos neke igrace ali o tome cu se konsultovati sa lizzom i bubom.
Ako neko smatra da treba da bude u repki neka posalje mail na [email uklonjen]. Taj mail mora imati sledece: neka navede svoje licne podatke (ime, prezime, mesto rodjenja, grad, datum rodjenja) bnet acc najmanje 5 replaya i linkove ka svojim klan warovima koje je odigrao i rezultatima i naravno opis zasto misli da treba da igra za repku. Ukoliko ovo ne bude ispunjeno nece biti prihvacen u razmatranje za ulazak u repku.
Sve primedbe, sugestije pisite ovde.
Zamolio bih admine samo da stave temu u zanimljive. Isto tako da debilne postove brisu tipa e pa gl sam napred i sl. I svako vrijedjanje i napadanje. Samo miran ton da bude u protivnom od ovoga nema nista.
..
puno iskustva..
valjda ce procitati ovu temu ili ce im neko od ovih iz mostara javiti bilo bi mi drago cuti se sa njima. Trebao bi da vidim sta je sa zerocool-om i ovima iz bl. Turnir ima u banjaluci 19tog pa cemo da vidimo sta ce biti
a jedino bi htio volio viditi Grindera(mada mislim da ce u Srbsku repku jednostavno Covjek razvaljuje u BCL-u jer ima 2 meča ako se nevaram u kojima je on cijeli tim dobio).