Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Warcraft III Reprezentacija

1.926 pregleda · 22 odgovora · otvorena 02.01.2008. u 21:57

E kako vreme odmice wc3 scena u bih je u ocajnom stanju. Pa je isto tako vreme da se pomaknemo makar malo. Za one koji ne znaju ja sam menager ekipe Head-Hunters i aktivan sam u wc3 i kao menager i kao igrac. Sto se tice mojih rezultata mozete pogledati na sajtu www.hdx-gaming.com. (http://www.thegl.eu/?league=27&display=rankings) Ekipu vodim sa jos 2 druga iz Srbije i ostvarili smo za kratak period veoma dobre rezultate. U toj ekipi nisu svi iz Srbije nego ima igraca iz BiH. Pa su me mnogi pitali da li bi preuzeo repku da vodim kao menager sto cu rado prihvatiti jer smatram da mozemo bolje od ovoga sto trenutno imamo. Zamolio bih admine da temu stave u zanimljive. Pre reprezentaciju su vodili NoA.Jebiga i lik iz Mostara kojem nikako da zapamtim nick ali nije bitno . Ali reprezentacija nije ostvarila neke vece uspjehe ali necemo se osvrtati na proslost vreme je da gledamo u buducnost.

Prvo bih zamolio Beatle-a i Lizzard-a da mi se jave na msn ili posalju mi mail na [email uklonjen] da o svemu popricamo ozbiljno . Zasto njih dvojica? Zato sto su uvek tu i prate sva desavanja i nije bitno da li igraju ili ne oni ce mi biti prvi pomocnici

Sto se tice igrackog kadra mislim da imamo ekipu koja moze ostvariti lepe rezultate. Prije svega tu mislim na dva mlada talenta a to su HDx.Luger i HDx.Semir. Igraju aktivno i ostavljaju dobre rezultate kako u BCL tako i u esl takmicenjima. Luger igra Humana dok je Semir Elf. Njima dvojici planiram da prikljucim jos neke igrace ali o tome cu se konsultovati sa lizzom i bubom.

Ako neko smatra da treba da bude u repki neka posalje mail na [email uklonjen]. Taj mail mora imati sledece: neka navede svoje licne podatke (ime, prezime, mesto rodjenja, grad, datum rodjenja) bnet acc najmanje 5 replaya i linkove ka svojim klan warovima koje je odigrao i rezultatima i naravno opis zasto misli da treba da igra za repku. Ukoliko ovo ne bude ispunjeno nece biti prihvacen u razmatranje za ulazak u repku.

Sve primedbe, sugestije pisite ovde.

Zamolio bih admine samo da stave temu u zanimljive. Isto tako da debilne postove brisu tipa e pa gl sam napred i sl. I svako vrijedjanje i napadanje. Samo miran ton da bude u protivnom od ovoga nema nista.

bash mi je drago sto se neko uhvatio ovoga.
ja bih se prijavio, igram vec 2 godine, u zadnje vrijeme slabo, al kad sam vidio sta sve moram ispunit, odjebo sam.

linkove ka svojim klan warovima koje je odigrao i rezultatima
ne znam da li ima puno likova u bih koji su igrali cw-ove i koji su igrali u tim turnirima sto si spomenuo.

lizz i moca bi po mom misljenju trebali igrat jer su njih dvojica najbolji koje ja znam (o_O).

sretno i nek najbolji budu izabrani, pa da i mi nesto uradimo.

Ime: Semir
Prezime: Kahvedzic
Nick: SpadeFive
Grad: Sarajevo
Datum i mjesto rodenja: 18.10.1992 Sarajevo
- zasto mislim da bi mogao u repku ... puno iskustva..
(ma neka kazu ostali)...
- replaye cu ti poslati ..
Ovo postaje zamorno. Kyoshi, cuj se sa Lizzardom i Mocom, skontajte da li kolja igra i napravite prokleti tim koji ce napokon poceti vjezbati, ovo fakat smara i trosi vrijeme koje trebate provesti u analiziranju gresaka i slaganju prvog tima. Sretno i nadam se da ce ovo napokon biti ozbiljan pokusaj.
@SpadeFive samo na mail primam te informacije ovde ih i ne citam

O stari dobri andrey

Ako si voljan pomoci mnogo ces me obradovati imam koljin msn ali gan isam vidio online 500 godina valjda ce procitati ovu temu ili ce im neko od ovih iz mostara javiti bilo bi mi drago cuti se sa njima. Trebao bi da vidim sta je sa zerocool-om i ovima iz bl. Turnir ima u banjaluci 19tog pa cemo da vidimo sta ce biti
lizz je poceo igrati prije ovih dana-i ja sam ak se vratim dobro ce biti! samo da znate da bez treninga nemamo sta traziti.poz kyoshi stari vuce
~m3n1c~ je napisao/la:
a sta je sa dotom ...

nista..sta ce biti?
               Kyoshi je napisao/la:

O stari dobri andrey

Ako si voljan pomoci mnogo ces me obradovati imam koljin msn ali gan isam vidio online 500 godina valjda ce procitati ovu temu ili ce im neko od ovih iz mostara javiti bilo bi mi drago cuti se sa njima. Trebao bi da vidim sta je sa zerocool-om i ovima iz bl. Turnir ima u banjaluci 19tog pa cemo da vidimo sta ce biti

Druze, uvijek sam tu. Nije Kolja ni jedini, ja samo zelim da ovaj put vidim kako uspijevate. Nikada nisam bio za igru, koliko i za zajebanciju (to znaju lizzard i moca), ali sto se tice organizacije, to je najmanji problem. Bitan i malo tezak zadatak : daj svakome sansu, neka pokazu, kada izgube, manje ce pricati i svi happy!
Sto se tice gamers.ba, obecavam ti da svaku temu koju otvoris, stavit cu u zanimljive i to ti je najbolji nacin obavjestavanja.
Javi ako stagod uZtreba =)
Nemoj mi dote na ovom topicu to nek neko drugi ja nemam nista sa tim niti me zanima

tnx Andrey

Sto se tice ovoga po drugi put NEMOJ TE MI PREKO MSN SLATI INFORMACIJE NITI REPLAYE ZNACI SAMO PREKO MAIL-a!

Ae dodajte me u fl HDx.Kyoshi i GloryOfLove na bnet

znam vam klan (izgubili ste od 4gl 3:2 koji su jedni of favorita BCL-a).evo i ja cu poslati svoju aplikaciju na mail sa par replaya pa
vidi.Lugera vidim nekada i pogledao sam njegovi par replaya i moram reci da je veoma dobar a sto se tice semira samo znam da je u HDx lineupu.Imate Box(omg on je igrao sa shriekom 2:1 momak rastura kao i grinder)
Billgatesson: Mores prac sa mnom (preporuka massaj ladder )
               Kyoshi je napisao/la:

O stari dobri andrey

poslao sam ti sve...
Kyoshi uz NoA.Jebiga bio je jos medke(vodio je jos cs repku).Semir je srbin a jedino bi htio volio viditi Grindera(mada mislim da ce u Srbsku repku jednostavno Covjek razvaljuje u BCL-u jer ima 2 meča ako se nevaram u kojima je on cijeli tim dobio).
http://www.thegl.eu/?league=27&display=matches&id=1083
http://www.thegl.eu/?league=27&display=matches&id=1075
               Kreator je napisao/la:
Kyoshi uz NoA.Jebiga bio je jos medke(vodio je jos cs repku).Semir je srbin a jedino bi htio volio viditi Grindera(mada mislim da ce u Srbsku repku jednostavno Covjek razvaljuje u BCL-u jer ima 2 meča ako se nevaram u kojima je on cijeli tim dobio).

Srbin ili ne...
Vi se potrudite da sastavite sto bolju repku!
Mada sad nisam toliko pratio TFT scenu, znam da ima dobrih igraca!
Bilo bi vrijeme da i mi uspijemo!
I da jos napomenem dolaze u obzir samo igraci koji imaju mogucnost da igraju na org bnet ovo ostalo me ne zanima.

Danas su pali prvi cg Semir, Luger, Lizzard i Buba se krljali medjusobno
Kyoshi mores sutra u 19:00 da se sastanemo na ggcu
GGC nick :Valhalla44
Ali samo nekontam kako ce Semir igrati ako je iz Srbije(nemoj nama uvaljivati srbe koji nisu usli u srbsku repku hehe )
Samo mi reci kako lik moze biti Srbin ako se zove Semir Arslanovic i jos je muslimanske vjere?

Dosta na tu temu, svaki dan sam oko 18:00h na bnetu nickovi HDx.Kyoshi ili GloryOfLove tako da me mozete naci uvek.
               Kreator je napisao/la:
http://www.thegl.eu/?league=27&display=matches&id=1083
http://www.thegl.eu/?league=27&display=matches&id=1075

kad sam ja govorio da je grinder prejak..
Ako nista, jedna od zanimljivih tema na gamers.ba!

Momci samo napred! Kyoshi, izdrzi u ovome!

Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.