Molim admina da temu stave u zanimljive kako se nebi izgubila.
E svi smo trazili turnir u mostaru ev dobili ste ga , samo molim gamere da mi kazu kad bi mogli naci minimalan broj ekipa je 15, Uplata po ekipi je 75 .Prvo mjesto je 70% od uplate ,
Svi oni koji POCNU PAMETOVAT OVO JE NEKA NAMJESTALJKA OVO ONO!!! TO SIGURNO NECE BITI , posto znam da je bilo nekih prica oko toga prosli put kad je trebo bit !!!!!!!!NACI JA CU SE LICNO POBRINUT ZA TO!!!!
Igraona se nalazi 10 min od stanice u sklopu igraone nalazi se i Prodavnica.
cfg RACUNARA JE
256 MB GeForce 8500 GT
1.5 GB DDR II
AMD athlon 64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.0 GHz
Na kompjuterima ce bit samo instaliran
CS 1.6
Mouse fix
ReForce
Svi oni koji su voljni da dodiju nek kazu datum kad bi mogli posto sad znam d aima tur. u balja luci , zato avs molim da se jave ekipe koje bi dosle samo molim vassssss SVAKI SPAMER CE BIT NAGRADEN!!!!!!!!!!!!!
Sve informacije na : [email uklonjen]
Unaprijed hwala!!!!!!!
E svi smo trazili turnir u mostaru ev dobili ste ga , samo molim gamere da mi kazu kad bi mogli naci minimalan broj ekipa je 15, Uplata po ekipi je 75 .Prvo mjesto je 70% od uplate ,
Svi oni koji POCNU PAMETOVAT OVO JE NEKA NAMJESTALJKA OVO ONO!!! TO SIGURNO NECE BITI , posto znam da je bilo nekih prica oko toga prosli put kad je trebo bit !!!!!!!!NACI JA CU SE LICNO POBRINUT ZA TO!!!!
Igraona se nalazi 10 min od stanice u sklopu igraone nalazi se i Prodavnica.
cfg RACUNARA JE
256 MB GeForce 8500 GT
1.5 GB DDR II
AMD athlon 64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.0 GHz
Na kompjuterima ce bit samo instaliran
CS 1.6
Mouse fix
ReForce
Svi oni koji su voljni da dodiju nek kazu datum kad bi mogli posto sad znam d aima tur. u balja luci , zato avs molim da se jave ekipe koje bi dosle samo molim vassssss SVAKI SPAMER CE BIT NAGRADEN!!!!!!!!!!!!!
Sve informacije na : [email uklonjen]
Unaprijed hwala!!!!!!!
+ 11
?
.... nemoze te napiti ne znam ti ko