Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

sta se deshava ??

242 pregleda · 14 odgovora · otvorena 28.12.2007. u 20:59

Imam graficku GeForce4 MX 440 i neche nikakve drajvere da primi ... ne znam zasto ... imam drajvere na CD-u ... skinem sa neta nebitno ... i chim ih install monitor pocne da prekida pali gasi se
U cemu je problem ..

Nije do monitora !
do monitora je 100 % to se ii meni desavalo kad asm kupio novu grafu na starom monitoru:S svakih par sekundi se ugasi pa se opet upali ...
na novom monitoru je normalno
ako nije do monitora, onda je do graficke XD
istaliraj drajvere ovakoo

mycomputer >propertis>hardwer>dvicemanager i onda nadje tu katricu i insta drivers>>. pozz
Moj savjet ti je da promjenis graficku. Ja imam istu (nazalost ). I jedva cekam da je promjenim. To je toliko sranje od graficke da se ne moze porediti niscim. Ta graficka je cisti promasaj. Nebi je ni najvecem neprijatelju zelio.
Ali kao sto sam reko, nazalost je i ja imam.
Moje saucesce.
@Phenomenon ... ma znam da je graf. qrac i da je treba mjenjat ...al kontash ne daju mi se pare(odkle??) ako se to DA napraviti
... mozda je imao neko sl. problem .. mada sumnjam
THX u svakom slucaju

mayer^ ne mere tako
               KAZE je napisao/la:
vidi da ti nije pregorila mikrovalna

mah .... ultra smjesno

Ako se neko fkt razumije i da zna sta bi moglo biti neka kaze ... pa makar reko da nema rjesenja za to ...sem da se kupi nova graf karta...
je**a peglam ... et nechu vishe
               LavShinodaFM je napisao/la:

hahah

ovaj je najjaci
Phenomenon je napisao/la:
Moj savjet ti je da promjenis graficku. Ja imam istu (nazalost :\'(). I jedva cekam da je promjenim. To je toliko sranje od graficke da se ne moze porediti niscim. Ta graficka je cisti promasaj. Nebi je ni najvecem neprijatelju zelio.
Ali kao sto sam reko, nazalost je i ja imam. :\'(
Moje saucesce. :\'(

wtf? i u mene je ista grafa, s obzirom da je 2002 proizvodnja , grafa sa savrsena nemoj srat, cak mi cod2 nestopa... to sto je stara, to je druga prica...

btw. neznaM? sta ce ti driveri
Probaj ubaciti CD u PC,onda control panel --> Add hardver i popuni sve
flexiblQ ma ne moze ni tako ... jebaj1 ga
valjda je odradila svoje ... ne gine mi kupovina druge
LavShinodaFM je napisao/la:

moguce do grafe
meni se desilo na starom compu crko mi coller na grafickoj a isto mi sve bio sto i kod tebe otvori vidi radil coller kad je upaljen comp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.