Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi komp ???

214 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.12.2007. u 17:46

Zanime me vase misljenje !!!

Ovako kontam da uzmem novi komp zato sto mi je graficka "vrisnula" pa sam konto da uzmem novi komp ne radi graficke nego eto tako.....da promjenim komp.....

E sada me zanima posto svi novi kompjuteri imaju Windows-Vistu hoce li moci IGRICE da mi funkcionsu kao na XP-u ( CS...HL2...CS:S i dr. ) Vrijedi li uzimati novi komp ili mijenjati grficku.....?!

Evo malo podataka :

Intel Core 2 Duo E4500 ( 2.2 Ghz )
2048 MB RAM merorije
500 GB HD
256 MB nVidia GeForce 8400 GS ( DVI i VGA )
Windows Vista Home Premium

Evo da malo cujem vasa misljenja ali samo ozbiljna ostala ce biti ignorisana .!!!

Hvala
vrijedi al nisam siguran da ce moc igrice na visiti osim ako nije orginal
moje misljenje za ti je racunar prejak ! ono totalno napucan bruka !

pa ako ti igrice ne budu htjele na vistu, dignes XP

p.s. koliko dodje takva konfiguracija
(only machine?)
Nije los taj comp ali graficka mu je poslaba. ATI 9800XT vjerovatno bolje vrti igre nego 8400 GS. Ako vec mjenjas uzmi ili neku ATI Radeon 38xx ili neku Nvidiu 8800... Ostalo je poprilicno dobro. Pozdrav
               CoreDuo je napisao/la:
moje misljenje za ti je racunar prejak ! ono totalno napucan bruka !

pa ako ti igrice ne budu htjele na vistu, dignes XP

p.s. koliko dodje takva konfiguracija
(only machine?)

Sama masina kosta 5990 SWE-kruna u markama oko 1200 KM-ova ....

@ Ja imam pravo da postavim ovakvu temu zato sto postavljam JEDNU temu u godini dana a vise misljenja bolje vrijede nego jedno.....

@ Vista jeste prejaka prijatelj moj kupio novi komp sa Vistom odlicna je samo me zanima kako bi funkcionisao CS posto nisam ja probao licno ali sam citao da nije bas preferiran za igranje CS-a

@ Izgleda da je bolje za sada da uzmem samo graficku Verto GeForce 8600 GT 256 DDR3 ili ?!

Vidim da ima ozbiljnih misljenja
               RIP|Reaven je napisao/la:
Nije los taj comp ali graficka mu je poslaba. ATI 9800XT vjerovatno bolje vrti igre nego 8400 GS. Ako vec mjenjas uzmi ili neku ATI Radeon 38xx ili neku Nvidiu 8800... Ostalo je poprilicno dobro. Pozdrav

Koju graficku preporucujes ?!

Evo recimo kao kad bi ti kupovao ...?!

U mom profilu imas konf. mog kompa ....
               haruN*stD je napisao/la:
kume ja na drugom kompu imam vistu za cs ti je nebi preporucio

Slazem se !! Vista i counter ne idu zajedno !!
               cRuiSer4mi0 je napisao/la:
Slazem se !! Vista i counter ne idu zajedno !!

ja se nikako neslazem ! imam vistu i na njoj mi radi svaka igrica, svaki program, sve ko i na xp - u ! nemorate pricat suplje ! sto neide ?

Svejedno ti je , samo neznam hocel ti xp prepoznavat taj disk , ja sam imo problema , nije mi nalazio disk i stavio vistu i sve rega .

sretno

zz
MIJEJNAJ GRAFICKU

S tom grafickom neces moci "tetrisa". Graficka je namijenja radu a ne igricama i pod hitno je mijenjaj.

OStalo je ok i ne uziamj vistu za sad, zna zezati sa pojedinim igrama.
               ! je napisao/la:
Sve je to super samo jel 500gb HDD ili 50?

pa vidis da je 500
koja ce to budala u danasnje vrijeme uzet 50 gb
brate exttra ti je konfiguracija, samo bih ti preporucio da kad vec uzimas sve novo uzmi odma graficku od 512 MB i vjeruj mi onda ce ti sve piciti narednih 5 godina

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.