Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 63 boda

Trebam steam server u petak navece.

281 pregled · 19 odgovora · otvorena 24.12.2007. u 17:39

Zamolio bi da stavite temu u zanimljive dok mi se neko ne javi.Treba nam steam server u petak navece,tacnije od 10 do 8 ujutro.Idemo u stasnet na nocnu pa ocemo da igramo sa njemcima,tj oldies2
Eto ko bi nam mogao izaci u susret da nam da admina od 10 do 8 ujutro,iskljucivo steam server.
Unaprijed zahvaljujem.

Edit

Postavio sam temu danas,jer dok mi neko odgovori,et izvinjavam se administratorima
epncw

ali da bas do 8 ujutro gledam vas ...tezi slucaj...

Zadnji edit: 24.12.07 u 11:41:52

K!llum!nAt! je napisao/la:
epncw

ali da bas do 8 ujutro gledam vas ...

Ne kontam sta hoces da kazes?
kasteL4mi0 je napisao/la:
Ne kontam sta hoces da kazes?

mozete na epncw javite meni ako treba ali da budem na serveru s vama ako to mislis... do 8 ujutro
Covjek hoce server na steam-u a da admini budu prisutni od 10-8 sati ujutro jesi sad skonto

Post dobio šamar od KilluminAti

K!llum!nAt! je napisao/la:
mozete na epncw javite meni ako treba ali da budem na serveru s vama ako to mislis... do 8 ujutro

mozel meni ip od epn cw
Pa moze li meni na moj account biti stavljen admin od npr petka pa nek skine u subotu.Jer necesh ti sa nama ko budala citavu noc na serveru
nani-jordo je napisao/la:
mozel meni ip od epn cw

cs.games.epn.ba:27016
Rado bih ti izasao u susret, medzutim EPN CW nea steam instaliran. T_T Ne znam ni sam zasto.
Ukoliko ne uspijes nista skontat. udjes na MiRC, na quakenetu kanal 5on5 ili 5on5.de tu mozes da trazis likove koji imaju svoj server i da biras skill, low, mid, high, etc...
Meni treba veceras za ESL

al valdja ce ovi imati, jbte njemci su
Schulz je napisao/la:
Ukoliko ne uspijes nista skontat. udjes na MiRC, na quakenetu kanal 5on5 ili 5on5.de tu mozes da trazis likove koji imaju svoj server i da biras skill, low, mid, high, etc...

Znam,ali tu su vecinom server of
kasteL4mi0 je napisao/la:
Znam,ali tu su vecinom server of

Nisu,

ja nadjem u roku 2 min uglavnom.
malak je napisao/la:
Nisu,

ja nadjem u roku 2 min uglavnom.

me2 (;

/server irc.quakenet.org
/join #5on5

ili

/join #5on5.de
mislim da sam pogodio temu^^
pod broj 1 u stasnetu ti ima 11 steam acc
pod broj 2 ak bude swe zauzeto javis se meni ja cu ti dati svoj acc
al fkt mislim da ti nije postreban
haruN*stD je napisao/la:
mislim da sam pogodio temu^^
pod broj 1 u stasnetu ti ima 11 steam acc
pod broj 2 ak bude swe zauzeto javis se meni ja cu ti dati svoj acc
al fkt mislim da ti nije postreban

A vidi nesto,imate STEAMOVE u STASNETU + ima Bushido ADMINA na FREAK ARENI zovnete NJEMCE,kao neO kada igramo mixeve vs NJEMACA...i igramo.. Et vidis da je lagano .Ne laga ljepota
Schulz je napisao/la:

kao sto reche MACA
Znam to,ali kad njemci udju na server i vide da nema vac odma izadju.ALi eto pokusat cu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.