Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PCW.ba

809 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.01.2008. u 01:53

Vidim cesto se postaju teme za CW ... pa mi sasvim SLUCAJNO pade napamet da i mi napravimo Clan War IRC server (slijedimo trend vecih zemalja) .. Znaci .. da bi se smanjilo spamanje vamo po forumu konektujes se na EuropNET i nakacis se na kanal #PCW.ba ... nadzes protivnika i sutas .. sve fino zamisljeno sad je na vama da dodzete i trazite protivnike . (naravno bezz VAS nema smisla .. sto vas je vise veci izbor). SVRHA: lakse pronalazenje protivnika i naravno druzenje

Informacije :
SERVER: EuropNET - irc.europnet.org
KANAL: #PCW.ba

Ett ako uspije uspije .. vrijedi pokuhat :p

HOW TO!?
Mirc mozete skinuti sa ove adrese http://www.mirc.com/get.html
Nakon toga instalirate mirC i pokrene ga. Pod kategoriom "Connect" ukucate nick , ime itd.. Nakon toga prebacite na kategoriju Servers i nadzete server pod nazivom EuropNET. Markirate ga i kilknete na dugme "Select" nakon cega se vracate na kategoriju Connect i pritisnete "OK" ili "Connect" da bi se nakacili na server. U narednom prozoru ukucate ime kanala "#PCW.ba" i click JOIN ... THE END ...
Predobra ideja..
tako bi se smanjio spamm a i lakse bi bilo naci protivnika za cw..
Zanimljivo.

samo smijem se kladit bit ce svadje HOCE SVI OP @ hahahahhaa
ideja ce je za 10 samo da nebude ta opcija propala ko ova na g.ba trazi
e jbg nek se vece sile potrude i nesh ce bit a ovako sumljam:$
Slicno nesto imali smo Schulz , skala i ja u planu

Ubijedjen i siguran da 80% clanova ovog sajta ne zna uci na ovaj mirc a kamoli na ovaj kanal.

Zato si prvo trebao napraviti nekoliko upustava oko toga i slicno .

Zadnji edit: 04.01.08 u 20:22:34

u 10 dana prva normalna tema... svaka cast !
+AS+ je napisao/la:
ideja ce je za 10 samo da nebude ta opcija propala ko ova na g.ba trazi

A Zasto je propala
F16HT3RL33T je napisao/la:
...
Ubijedjen i siguran da 80% clanova ovog sajta ne zna uci na ovaj mirc a kamoli na ovaj kanal.

Zato si prvo trebao napraviti nekoliko upustava oko toga i slicno .

eto edit HOW TO!? ... valjda ce se postotak smanjit :p
Ideja je odlicna al propala je a nije ni poclea zato sto pola ovig ljudi nije nikad pokrenulo IRC, mirc ili sta vec koriste a ne da ga koriste.
- ev mene sa lenonom

- sad ce i torque

- ae ulazite da raspalimo mic

- Go go go!

n1
E ovo mi se svidja.
Evo jedan korak napred za scenicu

Nagradite momka molio bih .. Ipak je on jedini nesto "URADIO" a ne "rekao" kao svi ostali.
Svaka cast za cimanje
super
Kad vec radite i slijedite europski te svijetski trend, onda otvorite kanal na Qnet-u.

Tamo mozete ugovoriti meceve i sa europskim klanovima, a u ujedno napravite i kanal za BiH.

celer0nTM87 je napisao/la:
Kad vec radite i slijedite europski te svijetski trend, onda otvorite kanal na Qnet-u.

Tamo mozete ugovoriti meceve i sa europskim klanovima, a u ujedno napravite i kanal za BiH.

tacno tako.

btw. ako treba mogu da botam, ako treba op tu sam ^^
N1 ideja ocam... vako nemogu nac klan za mech svaki put mixeve trazit

Cestitam na ideji
odlicna ideja, treba staviti na quakenet.
ako treba bot ili nesto, tu sam da pomognem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.