Jel mi moze neko objasniti kako da napravim server u cs(ne deticated!!!) i koji su programi potrebni. Mozda je otvorena tema pa molim za link ako ima vec tema ovakve vrste.
0 pregleda · 29 odgovora · otvorena 21.12.2007. u 16:35
Zadnji edit: 21.12.07 u 10:38:48

Post dobio šamar od champ
Post dobio šamar od champ
| Ljudi, ja sam digao server non steam counter strike 1.6, imam 512/384 sad kad bi neko mogao napisati kako da mozhe igrati 10-ak igracha sa latencyijom manjim od 100 uz to da se podrazumijeva da je njihov ping ok. |
| E brate casticu onog ko mi pomogne.Znaci situacija je ovakva:lepo sam instalirao cs 1.6 u valve folder i instalirao patch v21 i sve lepo igram preko neta i ocu da dignem server u dedicated.Kad pravim stavim neki naziv servera,port 27015,network internet,rcon password 123 itd sta tu vec treba.I onda lepo idem start server i kreiram server.Onda mi se pojavi prozorcic i sve lepo kako i treba da bude.Ali je problem u tome sto ne moze niko uci na taj server sem mene!Ne znam sta je u pitanju firewall sam iskljucio i pogasio ove programe msn,nod32 itd negde sam procitao da mi treba javna ip adresa ne znam gde da je nabavim i da li je to uopste u pitanju.Da li moze neko da mi pomogne? |
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.