Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

reQuest ?

266 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.12.2007. u 23:01

Zdrao ,

Znam da FanArt riznica da je to kao i svaka ostala riznica, i svi znamo zasto sluzi. Ali postoje stvari koje su prece! Dakle morao sam da postavim temu .. iz razloga sto sam par puta postavljao zahtjev u riznici i nisam dobro trazeno ... pa sam zakljucio da nema drugog nacina da to dobijem nego da ja ponudim bodove ... zato chu da ponudim bodove pa chemo da vidimo ishod svega toga ...

Eh dakle , sta meni treba ?

Par puta sam trazio da mi se pronadze jedna slika ... ali bezuspjeshno!
Eh sad kada sam nashao sliku ... pitao sam da mi neko uradi neki rad na toj slici ali bezuspjeshno ...niko nije htjeo ni da pogleda post ... a kamoli da nesto uradi ..

Eh sad ovako :

Jucer sam nashao neke slike za koje mislim da mogu izgleda ti perfektno ... kada bi ih neko od profesionalaca u photoshopu obradi ... posto ja veze nemam sa photoshop-om , iako sam dosta puta pokusavao nesto da skontam ali i to bezuspjesno ne znam kako da krenem sto je najvaznije ! Volio bih kada bih znao nesto uraditi kao pojedinci .. a nji nije malo , tek toliko da mi neko pomogne!

Dakle :

Zelim na prvoj slici da mi neko uradi sljedece :

~ Da napise : Volim Te Semira nekim lijepim fontom , i neka izabere neku lijepu nijansu da se uklopi sa bojom slike , posto djevojka voli mace , nasao sam mace neke pa et da uradim neshto za nju! Hehe , kako simpaticno!

Na drugoj slici da uradi sljedece :

~ Da slika ostane onakva kakva jest , samo promjeniti pozadinu slike, znachi isjeci konture a promjeniti pozadinu! J

Treca slika ; da mi objasni na koji nachin se radi, naravno objasnit ce mi kada vidi sliku, ne znam kako je uradjeno, samo sam je dobio na mail!

Eh sad posto sam ispisao vise nego sto treba da se bacimo na posao !

Slike : [ stavljat chu direkt linkove kako nebi pokvario izgled foruma , odnosno kako ga nebi rashirio]

Slika prva

Slika druga

Treca slika

Toliko od mene , molim da se tema ne brishe , i po zakljucivanju pitanja da se zakljucha !
Mislim da je 50 bodewa dovoljno za ovako nesto, ko zna , sigurno nije komplikovano, nemam nekog iskustva s tim slikama, a volio bih da naucim!

btw ... ko zadnji magarac

Unaprijed Hvala

MASTOR KAD PRAVI SLIKE

edit: jos radim na slikama....evo nekoliko gotovih

Zadnji edit: 17.12.07 u 17:40:03

Ako ti niko ne uradi onda se obrati meni ^^

et ! posteno od mene
Radim 1. i 2.

Znaci 3 ti se radi tako sto se oboja cijela u bijelo i onda brises gumicom to bijelo kako zelis !

1. Evo ovako, nadam se da ti se svidja

2.Nadam se ovako da si htio ...

Ovu 2. mi se nije dalo tako precizno rezat pa sam vishe onako "upadajuce" ubacio, ali fora izgleda ovako.
Ako trebas nekakvu pomoch, PMaj me.

Zadnji edit: 17.12.07 u 17:14:30

takethree je napisao/la:
Radim 1. i 2.

Znaci 3 ti se radi tako sto se oboja cijela u bijelo i onda brises gumicom to bijelo kako zelis !

Ovu 2. mi se nije dalo tako precizno rezat pa sam vishe onako "upadajuce" ubacio, ali fora izgleda ovako.

kako jadno uradjeno :|

haj ova prva,al ova druga kriza

Zadnji edit: 17.12.07 u 17:19:51

takethree je napisao/la:
Radim 1. i 2.

1. ti je fensy
a sto si reko pod 3 objasnjenje kako se radi ova slika
http://www4.slikomat.com/07/1217/6wh-Treca-.jpg
nemoze biti lakse dacu ti puno objasnjenje kontaktiraj me na msn

[email uklonjen]
Ako si se zaljubio vec,idi brate kupi joj ruzu. Poslusaj me,nikakve slike photoshop i pm ...

Kupi joj ruzu,znace da si se zaljubio A ne ove slikice i neznam ni ja sta ...
Iceman^^ je napisao/la:
Ako si se zaljubio vec,idi brate kupi joj ruzu. Poslusaj me,nikakve slike photoshop i pm ...

Kupi joj ruzu,znace da si se zaljubio A ne ove slikice i neznam ni ja sta ...

`sm0k! je napisao/la:
a sto si reko pod 3 objasnjenje kako se radi ova slika
http://www4.slikomat.com/07/1217/6wh-Treca-.jpg
nemoze biti lakse dacu ti puno objasnjenje kontaktiraj me na msn

[email uklonjen]

tebi trreba ban racunar da nemozes sjesti kolki si spammer ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.