Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

ADSL PROBLEM OKO KONEKTOVANJA [20 BODOVA]

302 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 02:42

Eh ovako treba mi neko objasniti kako podesim speed touch modem na default jer malo sam cacko oko njega neznam ni ja tacno sta pa sam napravio ono ko dial_up ono connect ja znam da to u (Sarajevu) ima to tako da se konektujes na net a vamu u (Banja Luci) dovbijes modem znaci i samo ono enable i disable local connection znate sta mislim e sada sam nesto cacko da nemoze vise biti na netu nego prvo se moram konetktovati ono ko dial_up da bi mogo surfati po netu et ko mi pomogne (20 bodova) [plz bez spama]

AJDE ZNAM KAKO VOLITE BODOVE

P.S ako hocete sliku samo javite np
Prvo obriši mrežne uređaje, tj. sve iz Network Adapters u Device Manageru. Zatim pobriši sve konekcije ( mrežne i net ). Idi refresh devices da ti ponovo pronađe mrežnu i napravi novu LAN konekciju sa speedtouch modemom. Ako ti to ne popravi stvari, onda 'vako:

Ukucaj u svoj web browser adresu

speedtouch.lan

Zatim podesi ono što ti treba, tj. vrati na default i onda napravi nove konekcije. Prvo pobriši sve stare konekcije, pa onda pravi nove.

Zadnji edit: 22.11.07 u 22:47:30

http://free-bj.htnet.hr/colicweb/besplatno%20podesavanje.html
e ovako imas pod 8 i 9 pod 8 ubrzas surfanje apod 9 da podesis modem na max
Prvo odes u Network Connections.
Pa na lijevoj strani mias Create new connection. Kad na to kliknes otvori ti se wizard (carobnjak).
Stisnes next>next. Onda izaberes drugo (Set up my connection manually) pa next. Izaberi ponovo drugo (Connect using broadband that requires a user name and password) pa opet next. Ukucas TEOL ili ADSL. Next, pa ukucaj username i password. Next, oznacis da ti konekciju poveze sa desktopom i Finish.

To bi trebalo biti to.
Ako nece javi da vidimo kako bi moglo ici.
Mislim da nije do modema, vec do konekcije.
hvala qme sada mogu i ip adresu viditi kada sad kreiram kanter na dedicated server mogu ostalima poslati prije nisam mogo thx qme vidise da si pravi prijatelj
Pa na lijevoj strani mias Create new connection. Kad na to kliknes otvori ti se wizard (carobnjak).
Stisnes next>next. Onda izaberes drugo (Set up my connection manually) pa next. Izaberi ponovo drugo (Connect using broadband that requires a user name and password) pa opet next. Ukucas TEOL ili ADSL. Next, pa ukucaj username i password. Next, oznacis da ti konekciju poveze sa desktopom i Finish.

To bi trebalo biti to.
A ako opet nebude htjelo ,probaj resetovat modem. Javi ako ne bude htjelo.
Sharingan je napisao/la:

To bi trebalo biti to.

Stisnes nextnext. Onda izaberes drugo (Set up my connection manually) pa next. Izaberi ponovo drugo (Connect using broadband that requires a user name and password) pa opet next. Ukucas TEOL ili ADSL. Next, pa ukucaj username i password. Next, oznacis da ti konekciju poveze sa desktopom i Finish.

To bi trebalo biti to.
Dobro halfe ja znam sta je on htjeo reci nije to razlog da sada nekog napadas
propada adsl

sto kaze yasa brat kriminalcima placamo internet

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.