Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najaci mish 4ever

519 pregleda · 39 odgovora · otvorena 17.12.2007. u 14:42

Neznam ja za vas al sam poslje silnih misva vratio se svom drugu inteli 1.1 najaci a sve u svemu znal ko kolko on ima dpi 400 600 il 800 to me samo interesuje jer sam naso optimalni sens i koja je razlika izmedju inteli1.1 i inteli 1.1A jel samo u onim tipkama sa strana __ ako more samo malo objansjenje oko toga THX hv all
intell 1.1 i 1.1a su isti mishevi (Koliko znam) Samo razlika u one 2je tipke...

Dpi : 400 meni se cini
Hmmm, kako kome ... ja imam inteli 1.1a (beze samo da ga imam), a koristim MX518. I za navedeni mislim da je najjachi mish...
ja Microsoft/razrer HABU... najjači miš za cs... ima najjači Fly i totlano jede za cs .....
3.0 je bolji

btw. mis se ne gleda po DPI. To je velika zabluda u gotovo svakoga
ma razlika u tipkama ono osnovno je isto samo sto je ovaj noviji

pasa kupi mx518 neces se pokajati
Inteli 1.1 meni je prespreman, prejak izgled a pogotovo jer svijetli plavom bojom
kupis neki bezze mish , a od para sto ti ostane mos' janje okrenut i da ti jos ostane za kafe........
Intelli Rules
Imam i 1.0 A i 3.0 ne da su prejaki,odgovaraju mi oba ruci,kvalitetni...ma bombon
inteli 1.1a jest dobar mis...al daleko bolji mx518...

moj prijedlog uzmi mx
volio bi da mogu probat inteli 3.0 mislim da bi mi on pravo lego dje ga mogu testirat a da ga ekupim odmah ___ mx sam igro par puta u neonu owno xD al otom potom mislim da me niko nezna pod rl nickom psoto ih na dan imjenjam 100 xD gl hf dje mogu inteli 3.0 testirat i g3 ¨¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako kome odgovara mis za ruku,nekome inteli ,nekome MX.Npr ja bez svoga Diamond Back-a 3g neidem ni u wc
ja planiram uzeti MX revolution, pa bih zamolio, ako ga neko vec ima, da mi kaze kakav je u odnosu na MX 518, i cijena ako moze

unaprijed thx
ra1n je napisao/la:
mx 500 ol' school

+ 518 ...

[ onay stari logitech mish ... sto je bio prije u swim igraonicama ... fusherski , njega nemerem nikad zab0ravit ]

Ae cus
ah da... zaboravih...

najjaci se pishe sa 2 L !!!

ccc...
sry za spam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.