Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji mmorpg - Matrix Online

811 pregleda · 23 odgovora · otvorena 10.11.2004. u 04:06

Da ne komentarisem previse, igro sam beta verziju...BETON! bez komentara BETON!
http://www.matrixonline.com - pogledajte!

Ako uporedite WoW i Matrix to vam je isto ko da uporedite ..ne znam....ciglu i nuklearni reaktor
Ti ako budes tako vrijedjao WOW mogao bi lako popusiti BAN ...
Jao jarane super je.. pravo dobro.. nego kad i ovaj sajt pogledam kako je uradjen stvarno extra.. ne zna se sta je bolje igra ili sajt..
               Dr_Levat je napisao/la:
Jao jarane super je.. pravo dobro.. nego kad i ovaj sajt pogledam kako je uradjen stvarno extra.. ne zna se sta je bolje igra ili sajt..
ljolj ..

mah ... WoW ... nedo bog .. da mi daju to u ruke ... Poslije mjesec dana bi pisalo

Nas dragi(lol?) i voljeni(ljolj) .. premino ..dana tog i tog ...

dEdE je napisao/la:
jel se placa ovaj mmorpg ?

da, kao i svaki mmorpg
hehehee lamera cuj WoW i matrix ko cigla i nuklearni reaktor. Pa ti nisi igro WOW nikad izgleda. Kako te nije stid reci da je jedna lamerska igra bolja 10000000 puta.

BorG.WC3 je napisao/la:

hahaha borge !
BorG.WC3 je napisao/la:

heheheheheh

to borg reci mu
WoW vs Matrix hajd recimo
5000000000000-00000000000
Ovo je pravi res.

Dr_Levat je napisao/la:

hehe!!
Beta testiranje Matrixa krece u Maju, a strumf je vec igrao betu

webz je napisao/la:

dEdE je napisao/la:
jel se placa ovaj mmorpg ?

da, kao i svaki mmorpg

try guild wars mmorpg od 3 programera koja su pravili starcraft , war3 , diablo. .. i naravno no fee ili sta drugo izlazi oko marta ... potrazite negdje review i sve ce vam biti jasno

!YeS je napisao/la:
hehehee lamera cuj WoW i matrix ko cigla i nuklearni reaktor. Pa ti nisi igro WOW nikad izgleda. Kako te nije stid reci da je jedna lamerska igra bolja 10000000 puta.

momak da ti nisi slucajno RETARDIRAN? sha se furas, j**o te ramazanski tekbiras sa nanulicama u usta. Odigraj obje igre pa mi javi, ja nisam rekao da wow ne valja, dodushe to je beton igra, al matrix je armirani beton zavisi ko vishe voli bullet time, a ko vishe fantaziju i magiju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.