Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

slanje i primanje kredita

669 pregleda · 23 odgovora · otvorena 16.12.2007. u 01:09

zna li iko sto nemogu slati ni primati kredit
btw kartica je tek kupljena prije nekoliko dana 062...hitno pls
pa kucas npr za 1 km kredita 1 38761xxxxxx i saljes na broj 0611171 najvise 5 km mozes po poruci poslat
ukucas u poruci

recimo hos da posajes 5 km

5 38761901934
a za manje od 1km kucas npr 20 feninga

0.20 3870xxxxxxxx
na broj 0611171

Zadnji edit: 15.12.07 u 19:12:06

+AS+4xEON je napisao/la:
pa kucas npr za 1 km kredita 1 38761xxxxxx i saljes na broj 0611171 najvise 5 km mozes po poruci poslat

Zna to...

A i ja nemogu nikome poslati kredit, kad mi neko salje pise da nisam regristrovan
               +AS+4xEON je napisao/la:

Nije tacno mozes i vise od 5 KM
Nowiji brojewi nisu u mogucnosti da salju ili primaju kredit.. isti slucaj sa mojim jaranom iz razreda.. ja mu slao.. kaze nije u nekoj bazi podataka ..

moras imati malo stariji broj
AlienzZ je napisao/la:
Nowiji brojewi nisu u mogucnosti da salju ili primaju kredit.. isti slucaj sa mojim jaranom iz razreda.. ja mu slao.. kaze nije u nekoj bazi podataka ..

061 i prve 062 brojeve one sa jedinicama sto pocinju recimo kod stare mi pocinje sa 226 i odma "nemere"

GL
               `score. je napisao/la:
Zna to...

A i ja nemogu nikome poslati kredit, kad mi neko salje pise da nisam regristrovan

mozda zato sto je nova kartica, mozda ce moci za nekoliko dana, zali se na bh telecomovom siteu

btw(preuzeto sa bhtelecomovog portala) Maksimalni i pojedinačni i mjesečni prenos sredstava je do 30 KM.
               xPozer je napisao/la:
aj suti ja sad slao 20 kf

moze sve u mene

halo idolu .. moze al na starije brojeve .. jbt .. citaj malo
mvp4mi0 je napisao/la:
mozda zato sto je nova kartica, mozda ce moci za nekoliko dana, zali se na bh telecomovom siteu

btw(preuzeto sa bhtelecomovog portala) Maksimalni i pojedinačni i mjesečni prenos sredstava je do 30 KM.

Hocu se *ebat na ne zaliti
               `score. je napisao/la:
Hocu se *ebat na ne zaliti

ma ko sto je alienzz reko, sigurno ce moci , samo malo pricekaj jer je novi broj
               +AS+4xEON je napisao/la:

ja neki dan sebi 10 poslao:S?
i to dvaput
AlienzZ je napisao/la:

eh tako je i kod mene kaze nema ga u bayi podataka zna li iko sta treba uraditi
po tom pitanju?
               `score. je napisao/la:

i meni pise da nisam registrovan,zna li ko sta trebam uraditi?
               AlienzZ je napisao/la:

da jeste ... treba nazvati 1204 da prijavi tamo ono na centrali .......
               PAg`arT je napisao/la:
da jeste ... treba nazvati 1204 da prijavi tamo ono na centrali .......

jesi li siguran da je to to?? da se ne ofiram bezze...
1444 helpdesk od bh telecoma .. nazovi pa pitaj sta, kako, gdje
@ arT
ja nisam nista prijavljivao a mogu i slati i primati kredit..
btw.kartica mi je stara 4 godine..mozda ima veze kad je kupljena,mozda nije registrovana jer je nova..nemam pojma
znam ja....

i jednoj curi isto nije moglo.....

eh wako ce ti moci 1000000%

1. nazovi ultra centar za brigu o korisnicima broj je 1444

2. reci im kako ne mozes prmati i slati kredit....

3. zatim ce te oni prebacit na naku centralu i njima kazes svoj broj mobitela...

4. nakon 30min ces moci slati i primat poruke

GL
OMG.I ja sam nedavno kupio novi broj i ne mogu slati kredit jer mi jos uvijek traje onih 10 KM kojih dobijes sa karticom,kada nadopunish svoj kredit bonom od 10,20,50 KM onda ces moci slati kredit.A to za primanje kredita,nisam ni ja mogao 1. i 2. dan primati,ali kasnije je moglo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.