zna li iko sto nemogu slati ni primati kredit
btw kartica je tek kupljena prije nekoliko dana 062...hitno pls
btw kartica je tek kupljena prije nekoliko dana 062...hitno pls
669 pregleda · 23 odgovora · otvorena 16.12.2007. u 01:09
Zadnji edit: 15.12.07 u 19:12:06
| pa kucas npr za 1 km kredita 1 38761xxxxxx i saljes na broj 0611171 najvise 5 km mozes po poruci poslat |
| pa kucas npr za 1 km kredita 1 38761xxxxxx i saljes na broj 0611171 najvise 5 km mozes po poruci poslat |

Nowiji brojewi nisu u mogucnosti da salju ili primaju kredit.. isti slucaj sa mojim jaranom iz razreda.. ja mu slao.. kaze nije u nekoj bazi podataka .. ![]() moras imati malo stariji broj |
| Zna to... A i ja nemogu nikome poslati kredit, kad mi neko salje pise da nisam regristrovan |

| aj suti ja sad slao 20 kf moze sve u mene |
mozda zato sto je nova kartica, mozda ce moci za nekoliko dana, zali se na bh telecomovom siteu ![]() btw(preuzeto sa bhtelecomovog portala) Maksimalni i pojedinačni i mjesečni prenos sredstava je do 30 KM. |
| Hocu se *ebat na ne zaliti |

? Nowiji brojewi nisu u mogucnosti da salju ili primaju kredit.. isti slucaj sa mojim jaranom iz razreda.. ja mu slao.. kaze nije u nekoj bazi podataka .. ![]() moras imati malo stariji broj |

?
| A i ja nemogu nikome poslati kredit, kad mi neko salje pise da nisam regristrovan |
Nowiji brojewi nisu u mogucnosti da salju ili primaju kredit.. isti slucaj sa mojim jaranom iz razreda.. ja mu slao.. kaze nije u nekoj bazi podataka .. ![]() moras imati malo stariji broj |
| da jeste ... treba nazvati 1204 da prijavi tamo ono na centrali ....... |

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.