Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

xe0n

3.057 pregleda · 96 odgovora · otvorena 15.12.2007. u 23:20

Prijatelju, poznanice ili jednostavno legendo ovog foruma, primi saucesce u moje ime i u ime citavog foruma.
Nema rijeci kojim bih ti mogao smanjiti bol, ali eto, nadam se da ces mi ponovo nekada zatraziti unbann, da ces ponovo pomagati na ovom forumu.. Covjek koji te stvori je sigurno legenda, jer samo takvi mogu donjeti na svijet' i na nas dragi g.ba takvu ljudinu!
Jos jednom, primi nase saucesce!

[ Zadnja tema ovog tipa, svi nepropisni, gramaticki retadirani, svi, ali bas - svi! ce biti kaznjeni najvecom mjerom ]
Primi moje saucesce
Iskreno saucesce od mene drug.

Neka mu dragi Allah oprosti i uvede ga u dzennetske baste.
znam da lik fura eto mrtvimi nijedan normalan covjek nebi sjeo za racunar da mu umre neko blizak a kamoli otac. xeon izvini al znam da furas !

Post dobio šamar od LizzarD

Znam kako ti je prijatelju iz grada, takodje izgubih oca i zeta, oca prije skoro 4 mjeseca, a zeta prije 2 mjeseca. Znam kakva je tragedija, kad me je bro nazvao na mob, ja cujem gdje place, htio sam se ubit tad, nema goreg osjecaja na svijetu, kad izgubish jednog od roditelja, svijet ti se srushi.
Ali B0g je tako htio, tako je bilo odredjeno po njegovom rodjenju. Svi cemo jednog dana preselit na onaj svijet, nema druge. Samo ti mogu rec drzi se, ostani uz svoju majku, i imas podrsku od svih nas. Vremenom ce te aBd bol proci, siguran sam. Samo se drzi.
znam da lik fura eto mrtvimi nijedan normalan covjek nebi sjeo za racunar da mu umre neko blizak a kamoli otac. xeon izvini al znam da furas !
entelu je napisao/la:

Pa jesi ti zdrav debilu retardirani, ja znam da mu je otac vec bio bolestan, chuj fura, necu da ti psujem, da dobijem ban odmah poslije registracije, al skontaj se malo prije nego shto postash idole.
play je napisao/la:
Pa jesi ti zdrav debilu retardirani, ja znam da mu je otac vec bio bolestan, chuj fura, necu da ti psujem, da dobijem ban odmah poslije registracije, al skontaj se malo prije nego shto postash idole.

MOLIM TE UOZBILJI SE

ovako: neki dan xeon postavio temu Kupuje racunar

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=6&id=28316

i sutra dan, prodaje racunar (z*** bolesti) njegovog oca. i zaista neide mi u glavu kako se to moglo odviti u tako kratko vrijeme .. i vidim temu kao umro mu stari, i nakon 5,6 sati ulazi xeon na msn i na gamers, i gleda top 10 statistiku.

Ja znam da FURA mrtvimi eto, neka me banuju ako misle da lazem. uradio je samo da mu se vise ljudi upisu u guestbook, vjerovali ili ne , ja znam da je tako
MOLIM TE UOZBILJI SE

i sutra dan, prodaje racunar (z*** bolesti) njegovog oca. i zaista neide mi u glavu kako se to moglo odviti u tako kratko vrijeme .. i vidim temu kao umro mu stari, i nakon 5,6 sati ulazi xeon na msn i na gamers, i gleda top 10 statistiku.

Ja znam da FURA mrtvimi eto, neka me banuju ako misle da lazem. uradio je samo da mu se vise ljudi upisu u guestbook, vjerovali ili ne , ja znam da je tako
               entelu je napisao/la:
MOLIM TE UOZBILJI SE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.