Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Wow afk ( Alterak Valej )

671 pregled · 29 odgovora · otvorena 15.12.2007. u 07:29

Da li ste protiv Wow Botera ( afkova u AV )

DA 0 · 0%
Ne 0 · 0%
Jebo ih bog dokurcili su nam ! 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Je**o ih allah dragi vishe
blizard kao napravio da reportas afk player'a i ti ga reportas on ne dobija HONOR al je i DALJE TU .........

od je****h 40 igraca vjerovali ili ne
7 nas je igralo
takodzer isti problem i u ( alianci ) al znatno manji....

psujem psujem psujem ja cu poludit jos malo....
Konju jedan neznas nego sovati ***a kretenu samo to znas admini bi trebali tacno ovu temu izbrisati

BOT kurcis se sto znas igrati cs ja nekazem proo si ali sto moras stalno sovati

Trebas stvrano da malo sujes nekontam jel gdje god dodes samo sujes i sta ja znam je**s,grebes drugima neznam za mene si pravo dobar momak samo da nesujes toliko bilo bi xtra
               tx-demo je napisao/la:
Konju jedan neznas nego sovati ***a kretenu samo to znas admini bi trebali tacno ovu temu izbrisati

Trebas stvrano da malo sujes nekontam jel gdje god dodes samo sujes i sta ja znam je**s,grebes drugima neznam za mene si pravo dobar momak samo da nesujes toliko bilo bi xtra

idi kuci, idi kuci odma.....

bolan sta ga ti ucis pameti

1. yassa u pravu si dogadja mi se isto...
2. je**t ga blizz je uvijek u pravu
3.zali se njima ..
Kad djeca krenu psovati cuj on je stalno upravu looooooooooooooooooool

Nemogu da prestanem od smijeha jao djece
               tx-demo je napisao/la:

Daj spammeru ****ni nemas pravo glasa...
A ti nekome govoris djeca ccc

@yassa
Pa ima i kod nas na allianci AFK igraca , ali ne vise od 2-3 , mada ste u zadnje vrijeme poceli da uzmete poneki AV , prije od 20 ne izgubim ni 1 dok se sada vec stvari malo mjenjaju
hhahaha yassa najjaci si.Al nedo *** da sam ja ovako nesto postavio,BAN bi dobio nogom!
tx-demo je napisao/la:
Kad djeca krenu psovati cuj on je stalno upravu looooooooooooooooooool

Nemogu da prestanem od smijeha jao djece

djeca??

idi oguli jabuku pekso....

yassa respect
To je ono sto hocu da kazem kad mu se neko ulizuje onda posteno i necu stvarno sa vama da se vise prepirem ja kada bi poceo nesto vi bi onda opet nesto deseto tako da kazem GL
qme u alijanci 2-3 afk,al ovi ostali su toliko retardirani,da nas horda uzme za 5 min
Smetljari,ja se lesim u middle ubise me nogom ovi nasi normala stoje,sjede...Il stave likove iza drveca O.o
J**o ih *** dokurcili su nam !
vecina se samo ulizuje i nema pojma o cemu pricas samo govore tako je jasa rispekt

liz liz.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.