Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL

422 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.12.2007. u 16:17

Dakle napokon je i HR dobila svoj ESL, jucer smo dobili sve frisko iz Njemacke, pa sam htio pozvat i vas nashe najdraze susjede da sudjelujete u nashem ESL-u, sto ce obuhvacat 5on5 ladder, 5on5 amateur series, 2on2 ladder i 1on1 ladder. To su nam takmicenja za sad. Odnosno bit ce jer treba puno josh na tome svemu radit i tek smo da forumu sad, mozete ocekivat da ce sve pocet pocetkom Januara. http://www.esl.eu/hr . hope you'll come!
GL & HF

Imacu ja mozda ekipu ako me owi puste u klan pa cemo zajedno se widjat na nisanu i pucat
Kako bi se nasa gaming scena popravila kada bi imali vlastiti ESL sektor, evo hrvati ce ga izgleda dobiti, a žašto, pitate se?

Zato što ima mnogo hrvatskih igraca u international sektoru, znači trebalo bi i što više nas Bosanaca da se prijavi i igra igre na ESL ( ne mora to biti samo cs, može i cod 2 ili 4, cssource, carom3d, pes, fifa itd...

jos ako se moze dogovoriti da se nesto od meceva mozda igra i na VIP serverima .... onda bi to bilo fino i za vecinu igraca iz bih ... posto velikoj vecini konekcije ne dozvoljavaju igranje na .de ili ostalim stranim serverima ... pozz za deviantse
Mislim da se VIP steam public server moze povremeno transformisati u CW po potrebi!

To bar nece biti problem.....
SVI SE NESTO LOZE imbecili

SAMO CU IGRATI OVU Winter BiH LIGU

by : Schulz & eXtibO --> EPN
SkY™ je napisao/la:
Mislim da se VIP steam public server moze povremeno transformisati u CW po potrebi!

To bar nece biti problem.....

ako moze IP od tog VIP pub servera ?
               skalznular je napisao/la:
ako moze IP od tog VIP pub servera ?

212.91.96.135:27500
fino fino .... hvala sto nas pozivate ....

i imam 1 pitaje mozel se onaj ESWC u HR. igrati 5 igracha iz bosne ili josh uvijek seru ono s drzavljanstvom ?
fino bi bilo da nam i t oomogucish jer 1 ekipa iz bosne dolazi 1000000000% ..........

smao da ak nistha ucestvujemo na eswc'u ..... van BIH ...

unaprijed 10x. !
               PAg`arT je napisao/la:
fino bi bilo da nam i t oomogucish jer 1 ekipa iz bosne dolazi 1000000000% ..........

smao da ak nistha ucestvujemo na eswc'u ..... van BIH ...

unaprijed 10x. !

a gledaj...posto ovaj ESWC CS nece josh bit master disciplina odnosno 1. mjesto NEide u pariz, onda nevidim razloga zasto nebi smjeli na nash ESWC...A sto se ESL-a tice, svi pishu nesto "gl", pa i vas zovemo da sudjelujete sa nama, nije to samo NAS ESL...ja sam head adminu jasno naglasio da BIH mora obavezno sudjelovat u tome svemu...mislim da ce vam lakse bit kupit premium iz HR nego i GER. A sto se VIP servera tice, sumnjam da ce se na tome ista igrat jer je server los...

@carefourr: poz i vama od dEv team-a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.