Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Logosoft slot ?

557 pregleda · 22 odgovora · otvorena 14.12.2007. u 14:41

Ev fkt sad sam bio na bihnetu i sl. serverima

znaci fkt nemam zivaca da trpim citere i PM !

dajem 50 bodova ko mi posalje na pm neki slot od lola ...

Jer fkt ne mogu da izdzim na ovim "lijevim" serverima !!

Hvala
Tesko cete to dobit, jer se gotovo uvijek zloupotri****
Izvinite a cemu sluzi "slot",mozel neko objasnit?
Schulz je napisao/la:
Tesko cete to dobit, jer se gotovo uvijek zloupotri****

Ma nemam sta zloupotri****t, evo ako zlupotri****m slobodno me banuj ..

Meni cs da ubijem dosadu, ne da hackam ili sta vec mislis
Mene samo kopka sto na LOL gaming stranici pise da svi korisnici Logosofta imaju pravo na privatni slot, i ja sad znaci pored svog ISP-a i njegovih servera, moram igrati na sugavom BIHNET-u i trpiti kojekave gluposti.
Pokusao sam kontaktirati Jimmy-a iz Logosofta, a on me je uputio ka bode-u, kao Jimmy je zaduzen za COD servere, a ovaj za CS.

PS. 300 BODOVA DAJEM ZA SLOT.
xE0N je napisao/la:
Izvinite a cemu sluzi "slot",mozel neko objasnit?

kad je pun server nemozez da udzes onda ako imas slot udzes odma
moKe je napisao/la:
Mene samo kopka sto na LOL gaming stranici pise da svi korisnici Logosofta imaju pravo na privatni slot, i ja sad znaci pored svog ISP-a i njegovih servera, moram igrati na sugavom BIHNET-u i trpiti kojekave gluposti.
Pokusao sam kontaktirati Jimmy-a iz Logosofta, a on me je uputio ka bode-u, kao Jimmy je zaduzen za COD servere, a ovaj za CS.

PS. 300 BODOVA DAJEM ZA SLOT.

a jrane skontaj nam slot ti

@ kvit

ne zhelim, rekao sam bez "lijevih" servera
tesko da ces dobiti drug jer samo rijetki mogu dobiti.i to ako imaju logosoft konekciju....neon jos nije dobio slot.sto bi ti dobio?
threat. je napisao/la:
tesko da ces dobiti drug jer samo rijetki mogu dobiti.i to ako imaju logosoft konekciju....neon jos nije dobio slot.sto bi ti dobio?

IMAM LOGOSOFT KONEKCIJU !

kako znam ima "neonslot" ?
neon je imao svoj slot i ja sam ga koristio jedno vrijeme,ali ja vec mjesec dana ne igram cs-a,pa ne znam da li radi jos.

name: neonslot
pw: slotneon

cus.
Baboun je napisao/la:
neon je imao svoj slot i ja sam ga koristio jedno vrijeme,ali ja vec mjesec dana ne igram cs-a,pa ne znam da li radi jos.

name: neonslot
pw: slotneon

cus.

ccc i ko bi sad vama davao slot kad naravno daju se da sto manje ljudi ima slot i ti sad dajes od neona slot koji neradi ali koji samo mogu ulazit momci koji igraju u neonu ??.. I haj vam daj slot ??

A koliko sam upucen sad slotove samo mogu imat korisnici Logosoft konekcije !
LoCo je napisao/la:
ccc i ko bi sad vama davao slot kad naravno daju se da sto manje ljudi ima slot i ti sad dajes od neona slot koji neradi ali koji samo mogu ulazit momci koji igraju u neonu ??.. I haj vam daj slot ??

pa evo jarane, imam konekciju logosoft !

Kako da slot dobijem ?
Samo ¸korisnici lol'a imaju mogucnosti da dobiju slot.

Uz to da su redovni igraci itd !!

Zadnji edit: 14.12.07 u 09:19:10

LoCo je napisao/la:

LoCo a sta mislis kako sam ga ja dobio?vjeruj on jeste namjenjen za Neon i logosoft korisnike,ali svi gledaju svoju korist,tako da je veoma lako doci do slota.Bez svadje..
Šverc-Komerc.

Pozdrav.

srry na postu,ali samo sam htio da kazem kako to ide.
Baboun je napisao/la:
LoCo a sta mislis kako sam ga ja dobio?vjeruj on jeste namjenjen za Neon i logosoft korisnike,ali svi gledaju svoju korist,tako da je veoma lako doci do slota.Bez svadje..
Šverc-Komerc.

Pozdrav.

srry na postu,ali samo sam htio da kazem kako to ide.

Ma nije to tebi namjenjeno ovo je samo jer si se ti prvi dotakao te teme .. ovo sam ja reko da je opcenito ...
musso je napisao/la:
Samo ¸korisnici lol'a imaju mogucnosti da dobiju slot.

Uz to da su redovni igraci itd !!

pa ako je vec tako i ako se misli da korisnici te conn koje se poklapa sa serverom dobiju slot , onda bukvalno , koliko ja igram na epnu sa epn conn ( 3 god) i opet nemam slot ,ne zalim se ...
Firebite je napisao/la:
pa ako je vec tako i ako se misli da korisnici te conn koje se poklapa sa serverom dobiju slot , onda bukvalno , koliko ja igram na epnu sa epn conn ( 3 god) i opet nemam slot ,ne zalim se ...

e pa za to imas nadlezne na epn-u popricaj i to je to
NEONslot je napravljen za igrače koji igraju iz neona,

ne znam koji vam je muski spolni organ pa uopste smijete traziti ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.