E ovako,kao sto naslov kaze...Najava turnir u Banjaluci.Tunir bi se trebao odrzati poslije Pravoslavne Nove Godine (to znaci poslije 14.1.).Mozda bude odma odrzan 15-ag il 16-og, bicete obavjesteni na vrijeme.Gazda je voljan odrzati turnir i BF-u i CoD ako bude dovoljno ekipa,sto se tice BF-a rekao je i da bude 5-6 ekipa bice odrzan
.
U igraoni trenutno ima 16 racunar,ali prostorija pored se renovira tako da ce do tunira biti spremna i druga prostorija i jos 8 racunar (koliko se ja sjecam).Za sada 8 racunara je bruka napucano a ovih 8 su kupili polovne,ali ce i na njih staviti po 1GB RAM-a i nove graficke za tunira.Svi racunari imaju ove monitore http://www.personalmag.co.yu/?p=792 i Intelli 3.0.Sto se tice monitora,nemoj da bih se neko zalio sto su flat,znaci monitori su boli glava, ko meni ne vjeruje nek pita nekog ko se razumije
...Sto se tice prostora,bice ga na pretek,ako hocete ponesiti deke umjesto podloge i opet ces imati mjesta.Bice obezbjedjen HLTV i video bin 100%.
Sto se tice nagrade,zavisi od broja ekipa,+ ce i gazda dati od sebe koji dinar.Znaci dodjite necete se pokajati...
E SADA MOLIM,ALI MOLIM SPAMMERE DA NE SPAMMAJU TEMU NEGO SAMO DA SE PRIJAVE EKIPE KOJE BI 100% ALI 100% DOSLE NA TUR DA BIH JA MOGAO SKONTATI KOLIKO PARA CE BITI NAGRADA I SVE OSTALO.
Ako vas jos nesto zanima a nisam napisao javite se na msn nemojte spammati temu. ([email uklonjen])
Hvala svima unaprijed
.U igraoni trenutno ima 16 racunar,ali prostorija pored se renovira tako da ce do tunira biti spremna i druga prostorija i jos 8 racunar (koliko se ja sjecam).Za sada 8 racunara je bruka napucano a ovih 8 su kupili polovne,ali ce i na njih staviti po 1GB RAM-a i nove graficke za tunira.Svi racunari imaju ove monitore http://www.personalmag.co.yu/?p=792 i Intelli 3.0.Sto se tice monitora,nemoj da bih se neko zalio sto su flat,znaci monitori su boli glava, ko meni ne vjeruje nek pita nekog ko se razumije
...Sto se tice prostora,bice ga na pretek,ako hocete ponesiti deke umjesto podloge i opet ces imati mjesta.Bice obezbjedjen HLTV i video bin 100%.Sto se tice nagrade,zavisi od broja ekipa,+ ce i gazda dati od sebe koji dinar.Znaci dodjite necete se pokajati...
E SADA MOLIM,ALI MOLIM SPAMMERE DA NE SPAMMAJU TEMU NEGO SAMO DA SE PRIJAVE EKIPE KOJE BI 100% ALI 100% DOSLE NA TUR DA BIH JA MOGAO SKONTATI KOLIKO PARA CE BITI NAGRADA I SVE OSTALO.
Ako vas jos nesto zanima a nisam napisao javite se na msn nemojte spammati temu. ([email uklonjen])
Hvala svima unaprijed
kvarite drugima posao dzubrad fakinska!

...Ali probat cemo nach lijek i za ovo