Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

X Hero siege party

474 pregleda · 22 odgovora · otvorena 09.12.2007. u 16:05

kao prvo pozdravio bih citav comunity jer me nije bilo dugo.

da predjem na temu, naime, trebaju mi dvije osobe koje zive u sarajevu i da znaju igrati x hero siege. ne moraju biti pro ali moraju da su ga vec jednom zavrsili (x hero siege mislim vi perveznjaci ). igrali bi smo u neonu najvjerovatnije u subotu. racunajte da ce te platiti min 2 sata igranja i imajte na umu da je ovo for fun only! naravno ako ne bude bilo tesko mozemo i zavrsiti mapu, a i sto ne bi. dvoje trazim zato jer nas ima vec dvoje i igrali bi smo znaci nas cetvero... ko je zainteresiran nek me doda na msn [email uklonjen] i nemojte govoriti da mozete igrati ako nise 1000000000% sigurni....... javite mi se do cetvrtka najdalje jer zelim da se jednom nadjemo svi na msnu da strategiju protabirimo.

spammeri molim vas odjebite......
               BillGatesSon je napisao/la:
warcraft se igra 4v4 i FFA kolko ja znam...

last hit ima naravno kod pro igraca da drugi ne dobije exp, a to da nema push-a je najveca provala ikad. 90% human taktika se zasniva na tier2 push-u.

nisi ni ti nesto u obicnom....

a to sto ja neam pojma o doti nema skoro nikakve veze
dobijes heroja, kupujes iteme ubijes par heroja i ubijes koju zgradu i kraj. tako otpirlike ide u doti.

uglavnom za dotu treba puno manje skilla jer u obicnom imas 4 rase, 20-ak mapa, 100 fooda armiju(!!!) i apm koji ti je u doti skroz nepotreban a u doti jednog heroja (?!)

ne bih da se vise raspravljam i necu vise postat na ovu temu.

caos

znas u cemu je problem. ti u ovo ulazis subjektivno a ja objektivno. tebi je obicni war drazi i ne volis dotu(ne zanima me zasto).

ovako. zamisli da igras dotu 5 na 5. dobijes od 89 10 heroja na mapi. preko itema i skillova(kojih ima 4 za svakog heroja) trebas uskladiti igru kako bi mogao kontrirati protivnicke heroje za sta ti treba puno vise mozga nego sto ti mislis.

push u obicnom waru znaci napasti i ometati protivnika u razvijanju. push u doti ima potpuno drugaciji smisao.

igra se 4v4 i ffa. gdje? na turnirima? na ozbiljnim turnirima a ne nekoj zajebanciji? ne bi ja rekao.

u waru imas programirane taktike koje skoro svak koristi(jedan od razloga z*** kojeg sam prestao igrati tu igru) i to je standardno. tacno se zna sta ce se igrati protiv koje rase. kad igras dote moras skontat sta ces uraditi tokom partije jer imas mogucnosti od punomnogo vise kombinacija protiv kojih ces igrati i sa cim ces igrati. a onda na koje ce oni taktike ici(sto ukljucuje i iteme kojih ima takodjer puno mnogo vise nego u obicnom waru i od puno veceg su znacaja) da ne govorim.

ja sam za razliku od tebe igrao i jedno i drugo, pa znam kako stvari stoje i o cemu pricam.
a u obicnom sam kako god da ga okrenes bio bolji nego ti u doti, ako ne i u obicnom zato me molim te postedi tvojih stavova ako ih ne mozes potkrijepiti odgovarajucim argumentima jer se nemam zivaca raspravljati.
eto, cestitam vam.
dota ce se igrat na ESWC 2008.

@zawn nauci sta su argumenti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.