Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Windows problem -_-

307 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.12.2007. u 12:10

Prije 10 dana sam nest sjeb0 sa nekom temom i sad kad ulazi u windows izbaci mi ovo

Kako da se rijesim ovoga ?

Nemojte mi nikakvih system restoreova i sl. gluposti !

ne mogu da verifikujem windows radi ovog, ne mogu da instaliram nista zahtjevnije !

kakve su sanse da ti je virus usao?
jer se inace zakace tamo za system32
user32.dll ti nije gdje bi trebao biti,
pronadji ga ili nadji na netu taj fajl i ubaci ga u C:WINDOWS/system32

eto poslo sam ti na PM DL link za user32.dll
               SiMbYaN je napisao/la:
kakve su sanse da ti je virus usao?
jer se inace zakace tamo za system32

Ma neam pojma ocam kako sam temu instalirao ne mogu da se rijesim ovog sranj4!

@kill

Ako imas raruj uploaduj ?

downld. i kad pokusam da c/p

zatvorio sam sve programe :S
ta tema sto si je skino je wirus

skeniraj na nodu to

ako nema wirusa

onda uradi sto je kill rekao
Idi na search, kucaj user32.dll i prebaci ga u windows/system32, mora moci , jer sam imao isti problem, GL
Pokreni u safe modu pa tad ga kopiraj i admini izvinite radi proslog posta slucajno sam enter pricno a nemam za edit
               S.TA.L.KE.R je napisao/la:
Pokreni u safe modu pa tad ga kopiraj i admini izvinite radi proslog posta slucajno sam enter pricno a nemam za edit

Zaboravio sam kako se pokrece SAFE MOD ?'

kako ako moze?

kakav ba hladni reset jesi zdrav?
Kad palis kompjuter , dok ti bude ono booting pritisni dugme za hladni reset i dok ga bude palio izbacice ti crni ekran i imas vise opcija ! Jedna od njih je safe mod !!
u safe mod se ulazi pomoću F8 tipke,znači restart kompa i samo stišći F8 i dobit ćeš opcije bootanja,odaberi safe mod,kad se windowsi dignu,odi na search, kucaj user32.dll pa će ti izbaciti gdje se taj dll nalazi, u normalnim uvjetima mora biti u C:WINDOWSsystem32, pa ako nije tamo,prebaci ga tamo i to je to.
               micho27 je napisao/la:
u safe mod se ulazi pomoću F8 tipke,znači restart kompa i samo stišći F8 i dobit ćeš opcije bootanja,odaberi safe mod,kad se windowsi dignu,odi na search, kucaj user32.dll pa će ti izbaciti gdje se taj dll nalazi, u normalnim uvjetima mora biti u C:\WINDOWS\system32, pa ako nije tamo,prebaci ga tamo i to je to.

ja dobijem :

nesto dvd rom

floppy

i jos nest :s

uglavnom NEMA safe!
onda fakat neznam šta drugo osim pokušat sa repair windows:
windows cd unutra-restart kompa-boot from cd-repair windows, nećeš izgubit ništa od podataka samo će ti učitat te dll-ove ponovo.
eh da jesi provjeravao user accounts,da ti se možda nisu skinule administrativne ovlasti sa tvog acc-a pa zato nemožeš instalirati onaj dll što si ga skinuo??
pogledaj da ti nema još kakav acc osim tvog na kompu pa ako ima gledaj da sve ovlasti sa njega prebaciš na sebe i onda ga ugasi.
znači control panel-user accounts pa vidi šta sve tamo imaš.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.