Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sudnji dan 21 dec 2012

746 pregleda · 29 odgovora · otvorena 08.12.2007. u 03:24

Nisam odavno nista pisao na gamersima,mozda je bolje da i sad nisam,ali eto da vidim i vase misljenje.

Prvo cu reci da i ja nevjerujem nostredamusu,majama,galileju,astronomima itd,ali kad se njih vecina sastavi u misljenju postaje mi sumljivo,pogotovo kad tu dodamo i naucnike.

Prvo cu naglasiti da je 21 dec 2012 petak,znaci po Kur´anu dan,sudnjeg dana,i po Kur´anu kazu da ce se planine satavljati,vjerovatno mislite da sam neki bradonja sad,ma jok neg samo govorim neke teze koje nema u sljedecem spotu.

Snimak je sa zastora,pa je malo losiji,ali je po mom misljenju najbolji(mnoge sam pregledo)

Nadam se da cete uzivati......meni samo krivo sto beze idem na fax....5 godina mogo sam malo odiscilit,ali hajd budi siguran majka mu stara

http://www.youtube.com/watch?v=D6wI3Pbolbw&feature=related

samo *** zna...

btw. nigdje ni u kur`an u ni u bibliji ni u jednoj svetoj knjizi ne pise tacan datum sudnjeg dana...

Zadnji edit: 08.12.07 u 10:22:20

e ****ga valja umrijeti nechu uspiti napuniti 100 godina :S
Suplja......

To je u bozijim rukama, nemamo sta nagadjat.
nazalost youtuba nemogu otvorit da vidim o cemu se radi,
ali sto se tice ovih prica o sudnjem danu u to
nevjerujem nikako!

jer nostradamus je predvidio smak svijeta 1998 god.,
a nakon toga opet je predvidio 2000. god.(kao neki mileniumski smak svijeta), pa se nije desio!

e sad kad ce se taj dogadjaj desiti i dali ce se uopce
dogoditi to nezna niko osim ***a il alaha !
tako da mislim da je nebitno s tim se zamarati
a i ako se ikad desi daj sudnji dan desit ce se s razlogom, jer ZASLUZILI SMO GA !!
Drama, ja taman konto sljedece godine na FAX ma j**o to odo se molit i pit
               tenk je napisao/la:
Drama, ja taman konto sljedece godine na FAX ma j**o to odo se molit i pit

mores ti komotno na fax nemoj se izvlacit od knjige
Jedva čekam

Mislim, kad već živim, daj da budem jedan od "relativno" rijetkih koji će dočekati Sudnji Dan
K!llum!nAt! je napisao/la:
nazalost youtuba nemogu otvorit da vidim o cemu se radi,
ali sto se tice ovih prica o sudnjem danu u to
nevjerujem nikako!

jer nostradamus je predvidio smak svijeta 1998 god.,
a nakon toga opet je predvidio 2000. god.(kao neki mileniumski smak svijeta), pa se nije desio!

e sad kad ce se taj dogadjaj desiti i dali ce se uopce
dogoditi to nezna niko osim ***a il alaha !
tako da mislim da je nebitno s tim se zamarati
a i ako se ikad desi daj sudnji dan desit ce se s razlogom, jer ZASLUZILI SMO GA !!

treca sreca
Koji ste se muski spolni organ radjali dzabe onda ? hahaha recte starcima da im ****mo majku sto su vas pravili haha
               en1s. je napisao/la:
Suplja......

To je u bozijim rukama, nemamo sta nagadjat.

Samo Allah zna
Kaze meni mama,kad je bila mala.Pricalo se i u njihovo vrijeme da ce sudnji dan..Al samo dragi ALLAH zna
Inace je YouTube zabranjen, al' hajde.
A sto se teme tice, nidje veze.

Sto se tice religija(bar islama) neznase kada je sudnji dan.
Ima samo nagovjestaja, npr. "kada budu sinovi naredjivali majkama".

Ali tacan datum se nezna, to jeste nezna ga niko osim ***a uzvisenog. I sto djabe siris takve glupe teme. Vecina ljudi na svijetu su naivni idioti koji ce povjerovati u sve sto mogu procitati. Na ovaj nacin se samo panika dize u svijetu. Nemoras jos i ti doprinositi tome.

A i ako bude nemozemo ga izbjeci. To je jedina sigurna stvar. Mora se desiti, prije ili kasnije.

Ahhh, jes' mi se neda raspravljati .....
Istina je da Allah jedini zna sudnji dan(bar za one koji vjeruju),ali da ga mi mozemo nagadjati i izracunavati to vec druga stvar,nijedan od njih (naucnika)nesmije staviti glavu na svoja predvidjanja (sto znaci nisu 100% sigurni da su upravu ,sto dalje znaci da neznaju)

I nemora biti sudnji dan,ali moze biti katastrofa (broj zrtava mnogo veci od onog sto je cunami prouzrokovao)

Sudnji dan je kraj,ovo je mozda malo ciscenje

Nisam se obazirao na ova prediskazivanja (mozda sam nekad nesto procito o asteroidima) ali kad je magnetika upitanju tu stanem i dobro razmislim.

P.S neces biti ti onaj koji ima cast doziviti sudnji dan....samo ces biti mozda "cleaned"

Ja nista netvrdim samo kazem pogledajte i komentarisite(ako hocete naravno),a ti mangupe jedan sto mi govoris da nesirim vakve "aman jarabi" informacije,ja neznam otkud tebi racunar i internet,imas krave gore na planinama njih boli za informacije i polar shifting,dobro bi se uklapo.....
To bi već bilo na više vijesti najavljeno, a ne ovako, čista glupost

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.