miMo-gaming vs PRAGMA
ip hltv-a:
85.196.81.45:27055
ip hltv-a:
85.196.81.45:27055
782 pregleda · 43 odgovora · otvorena 06.12.2007. u 21:10
| HVALA NA PODRSCI AL NAMA BALIAMA SAMO DA IMAMO HLJEBA!!!! A ZA TEHNOLOGIJU KOGA KU**C BOLI!!!!!!!!!!! JA IDEM NA DUGO VRATI ME U INFERNO!!!!! PROBALI SAMO NISMO MOGLI :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( A ZATO SU KRIVE KONEKCIJE!!!!!!!!! MI NEMAMO KONEKCIJE ZA OVU LIGU!!!!!!!!!! ZATO PREOSTAJE SAMO LAN!! I LAN!!!!! I ANSE ONNLINE LIGE ! MENI JE ZAO ISKRENO!!!! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( HWALA NA PODRSCI!!!! VELIKI POZDRAV IZ MIMO GAMING SVIJETA! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( |
| prije svega htio bi pohvaliti moju konekciju i one debile sto rade u monetu...na****m im se majke svima redom...****m onome gazdi majku sta majku ****m mu nanu i dedu i sve...nasekiro sa se pravo ... na bosanksom serveru mi ping 100 pa neznam ja moram da imam server pored compa da mi ping bude 50 ...debili jedni nikad nece shvatit nesto...sto se sada nejavi onaj pod famoznim nickom monet...da mu se majke napsujem...daBOGDA mu zena rodial djete sa 8 usta a on ih neimo hranit...kako sam nasekiran odo rakiju popit |

| Odigralo se ? Zavrsilo se ? Rezultat ? Info Info Info ... ![]() Izgubili :\'( |
a kad su presli na epn neam pojma sta se tamo dogodilo
| Odigralo se ? Zavrsilo se ? Rezultat ? Info Info Info ... ![]() Izgubili :\'( |
| Meni nije jasno, ali fakat NIJE MI JASNO, zasto onda forsirate igranje ESL lige ako nemozete imat dobar ping ? Nikog ne vrijedjam, al vidite da nemozete :S Nemosh ti odigrat cw i slozit conflict rec : meni monet ( ili peti deseti ) nevalja ili sta ja znam Igrajte Balkan lige na Balkan serverima na kojim vam je ping manji od 100 |
Zadnji edit: 06.12.07 u 16:20:03
Post dobio aplauz od b0k1
| e jebote ja bi barem vrijeme napisao.. i ****s ti lige kad neamo konekcije |
| HVALA NA PODRSCI AL NAMA BALIAMA SAMO DA IMAMO HLJEBA!!!! A ZA TEHNOLOGIJU KOGA KU**C BOLI!!!!!!!!!!! JA IDEM NA DUGO VRATI ME U INFERNO!!!!! PROBALI SAMO NISMO MOGLI :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( A ZATO SU KRIVE KONEKCIJE!!!!!!!!! MI NEMAMO KONEKCIJE ZA OVU LIGU!!!!!!!!!! ZATO PREOSTAJE SAMO LAN!! I LAN!!!!! I ANSE ONNLINE LIGE ! MENI JE ZAO ISKRENO!!!! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( HWALA NA PODRSCI!!!! VELIKI POZDRAV IZ MIMO GAMING SVIJETA! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( |

Zadnji edit: 06.12.07 u 16:51:19
Ping smjesan samo tako. |
al jbg konekcija nam ne ide u korist
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.