Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hltv - miMo esl step 3

782 pregleda · 43 odgovora · otvorena 06.12.2007. u 21:10

miMo-gaming vs PRAGMA

ip hltv-a:
85.196.81.45:27055
forMo-pelQue je napisao/la:
HVALA NA PODRSCI AL NAMA BALIAMA SAMO DA IMAMO HLJEBA!!!! A ZA TEHNOLOGIJU KOGA KU**C BOLI!!!!!!!!!!! JA IDEM NA DUGO VRATI ME U INFERNO!!!!! PROBALI SAMO NISMO MOGLI :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( A ZATO SU KRIVE KONEKCIJE!!!!!!!!! MI NEMAMO KONEKCIJE ZA OVU LIGU!!!!!!!!!! ZATO PREOSTAJE SAMO LAN!! I LAN!!!!! I ANSE ONNLINE LIGE ! MENI JE ZAO ISKRENO!!!! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( HWALA NA PODRSCI!!!!

VELIKI POZDRAV IZ MIMO GAMING SVIJETA! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'(

ja reko da je pravi hip igro dobili bi xD ko prosli put a ne zamjena neka
hahaha
Moja konekcija i esl nebo i zemlja sunce mu hebem zarko busta me lik na kr vrati me u bazu,presli mi na epn kontamo lagace manje ma racku lag isti vraca isti muski spolni organ.. konekcija sranje..
prije svega htio bi pohvaliti moju konekciju i one debile sto rade u monetu...na****m im se majke svima redom...****m onome gazdi majku sta majku ****m mu nanu i dedu i sve...nasekiro sa se pravo ...
na bosanksom serveru mi ping 100 pa neznam ja moram da imam server pored compa da mi ping bude 50 ...debili jedni nikad nece shvatit nesto...sto se sada nejavi onaj pod famoznim nickom monet...da mu se majke napsujem...daBOGDA mu zena rodial djete sa 8 usta a on ih neimo hranit...kako sam nasekiran odo rakiju popit
perke je napisao/la:
prije svega htio bi pohvaliti moju konekciju i one debile sto rade u monetu...na****m im se majke svima redom...****m onome gazdi majku sta majku ****m mu nanu i dedu i sve...nasekiro sa se pravo ...
na bosanksom serveru mi ping 100 pa neznam ja moram da imam server pored compa da mi ping bude 50 ...debili jedni nikad nece shvatit nesto...sto se sada nejavi onaj pod famoznim nickom monet...da mu se majke napsujem...daBOGDA mu zena rodial djete sa 8 usta a on ih neimo hranit...kako sam nasekiran odo rakiju popit

hahah perke

a je**a lag uradi svoje , nedajte se momci
e jebote ja bi barem vrijeme napisao..

i ****s ti lige kad neamo konekcije
Odigralo se ?

Zavrsilo se ?

Rezultat ?

Info Info Info ...

Izgubili
bok1 je napisao/la:
Odigralo se ?

Zavrsilo se ?

Rezultat ?

Info Info Info ...

Izgubili :\'(

znam dok su igrali na njihovom serveru da je bilo 14:1 za protivnike a kad su presli na epn neam pojma sta se tamo dogodilo
bok1 je napisao/la:
Odigralo se ?

Zavrsilo se ?

Rezultat ?

Info Info Info ...

Izgubili :\'(

zianili brate :S nije bitno :S nego ajde majek ti dodi u mostar oraspolozi me malo ulatit cu tamo u pincom BOMMBU CU BACIT!!! OCAMI!!! GORI UMENI!! ODO SE BRATE NAPUSIT I UDARAT SEBE SAKAMA UGLAVU DA VIDIM EJSMA LI TO JA!!!!!

btw. IGRO SAM PROTIV DEBILA KOJI NEZNAJU PUCATTTT!!!! I ONI SU ME DOBILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEBEMMMMMMM TIIIII ALLLLLLLAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Meni nije jasno, ali fakat NIJE MI JASNO, zasto onda forsirate igranje ESL lige ako nemozete imat dobar ping ?
Nikog ne vrijedjam, al vidite da nemozete :S Nemosh ti odigrat cw i slozit conflict rec : meni monet ( ili peti deseti ) nevalja ili sta ja znam
Igrajte Balkan lige na Balkan serverima na kojim vam je ping manji od 100
SilverBoy je napisao/la:
Meni nije jasno, ali fakat NIJE MI JASNO, zasto onda forsirate igranje ESL lige ako nemozete imat dobar ping ?
Nikog ne vrijedjam, al vidite da nemozete :S Nemosh ti odigrat cw i slozit conflict rec : meni monet ( ili peti deseti ) nevalja ili sta ja znam
Igrajte Balkan lige na Balkan serverima na kojim vam je ping manji od 100

GOLEMO!!!!!!!!!!!!

kao prvo TO JE ZAR IGRE I ZAR DA SE DOBIJE PROTIVNICKA EKIPA PROBALI SAMO AL SAMO GA PPOPUSILI!!!!!!!!!!!!!! FALA BOGU PA SE NISAMO RASPALI!!!!!!!!! A HEBEM BOGA ZBOG SVEGA!!!!!!

Zadnji edit: 06.12.07 u 16:20:03

Post dobio aplauz od b0k1

AlienzZ je napisao/la:
e jebote ja bi barem vrijeme napisao..

i ****s ti lige kad neamo konekcije

n1 necemo vise ovu ligu igrat ****ga nemamo konekcije .. ja se cudio oldiesu nema u bih konekcije da valja da se igra neka jaca liga nego cekaj turnir i idemo goni lan
forMo-pelQue je napisao/la:
HVALA NA PODRSCI AL NAMA BALIAMA SAMO DA IMAMO HLJEBA!!!! A ZA TEHNOLOGIJU KOGA KU**C BOLI!!!!!!!!!!! JA IDEM NA DUGO VRATI ME U INFERNO!!!!! PROBALI SAMO NISMO MOGLI :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( A ZATO SU KRIVE KONEKCIJE!!!!!!!!! MI NEMAMO KONEKCIJE ZA OVU LIGU!!!!!!!!!! ZATO PREOSTAJE SAMO LAN!! I LAN!!!!! I ANSE ONNLINE LIGE ! MENI JE ZAO ISKRENO!!!! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( :\'( HWALA NA PODRSCI!!!!

VELIKI POZDRAV IZ MIMO GAMING SVIJETA! :\'( :\'( :\'( :\'( :\'(

velik vam taj mimo svijet garaza 5x5
Ping smjesan samo tako.

Ma np, vec, zao mi pravo, neki low skilleri vas uzeli.

Zadnji edit: 06.12.07 u 16:51:19

eXtibO- je napisao/la:
Ping smjesan samo tako.

Hwala tebi brate sto si nas pustio da drugo poluvrijeme odigramo na epn ty al jbg konekcija nam ne ide u korist
Mi sa nasom konekcijom nemozemo igrati na bosansko hercogavickim serverima!
Ja fakat ne znam sto ste se uopste prijavili...? vidili ste oldiese i njima pinga... dole konekcija jedna od jaci,, logicno nema sanse ... mi smo zemlja koja nema uslove za normalan internet.. u svemu nam oduzimaju... jbg

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.