E da pocnem pisanje ovog romana ...
Znaju momci koji dolaze na turnire kako bude extra , zajebavanje , druzenje , uzivancija = ovo je kratak opis jednoga turnira , (dobro bude tu i ljubomore... ali manje o tome
)
e razmisljam , da nekad napravimo neki party , dernek .. ili bar da odemo svi skupa negdje na neko mjesto , bar da se druzimo ..
Osigurac i ja smo jednom pokusali organizovat da odemo svi na kafu , ali dosli smo sami ja i on.. pa neznam sad
..
Hmmmm.. malo je vise posla , oko nabavke lokala... Mogli bi to srediti . sa gazdom BILO KOJEG lokala se dogovoriti , ali da se zna 100% broj ko ce sve doci , nece niko rezervisati mjesto za 10 ljudi , nego interesuje me vase misljenje , i isplati li se nesto ovako organizovat .. ma samo radi druzenja ?
NADAM SE DA STE SKONTALI OVO GORE
DOGADJAJ CE BITI ODRZAN NA RASPUSTU (ako ga uopste bude)
Znaju momci koji dolaze na turnire kako bude extra , zajebavanje , druzenje , uzivancija = ovo je kratak opis jednoga turnira , (dobro bude tu i ljubomore... ali manje o tome
)e razmisljam , da nekad napravimo neki party , dernek .. ili bar da odemo svi skupa negdje na neko mjesto , bar da se druzimo ..
Osigurac i ja smo jednom pokusali organizovat da odemo svi na kafu , ali dosli smo sami ja i on.. pa neznam sad
..Hmmmm.. malo je vise posla , oko nabavke lokala... Mogli bi to srediti . sa gazdom BILO KOJEG lokala se dogovoriti , ali da se zna 100% broj ko ce sve doci , nece niko rezervisati mjesto za 10 ljudi , nego interesuje me vase misljenje , i isplati li se nesto ovako organizovat .. ma samo radi druzenja ?
NADAM SE DA STE SKONTALI OVO GORE

DOGADJAJ CE BITI ODRZAN NA RASPUSTU (ako ga uopste bude)
dodje i kaze TLINEST
. Ado javi se!!