Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ideja 3 gejmeri :)

679 pregleda · 33 odgovora · otvorena 05.12.2007. u 19:41

E da pocnem pisanje ovog romana ...
Znaju momci koji dolaze na turnire kako bude extra , zajebavanje , druzenje , uzivancija = ovo je kratak opis jednoga turnira , (dobro bude tu i ljubomore... ali manje o tome )
e razmisljam , da nekad napravimo neki party , dernek .. ili bar da odemo svi skupa negdje na neko mjesto , bar da se druzimo ..
Osigurac i ja smo jednom pokusali organizovat da odemo svi na kafu , ali dosli smo sami ja i on.. pa neznam sad ..
Hmmmm.. malo je vise posla , oko nabavke lokala... Mogli bi to srediti . sa gazdom BILO KOJEG lokala se dogovoriti , ali da se zna 100% broj ko ce sve doci , nece niko rezervisati mjesto za 10 ljudi , nego interesuje me vase misljenje , i isplati li se nesto ovako organizovat .. ma samo radi druzenja ?

NADAM SE DA STE SKONTALI OVO GORE

DOGADJAJ CE BITI ODRZAN NA RASPUSTU (ako ga uopste bude)
Threat i ja imamo u planu da organizujemo termin u fudbalu za gamere. Naravno to ce biti u Sarajevu, a o svemu cete biti blagovremeno obavjesteni
Ako bude mene zovite ! Ja cu 100% doci Samo jevite lokaciju kafica gdje ce se to organizovati
Ideja je meni dobra, ja bih 99% dosao. Mogli bi i termin iznajmit negdje da raspucamo fuce ili kosarke (šala).
Schulz je napisao/la:
Threat i ja imamo u planu da organizujemo termin u fudbalu za gamere. Naravno to ce biti u Sarajevu, a o svemu cete biti blagovremeno obavjesteni

Kakav termin ba
Cuga bratam' i zajebancija...Kakvo trcanje
lol exit

dolazim sta god organizujete
Djeco do kad vam je izlaz

Post dobio aplauz od Schulz

svidja mi se ideja , pa ako bi nesto tako organizovali racunajte i na nas s ilidze(arena`)..nadam se da ce nesto biti od toga.
eee , nemojte da bude ja i tarik sami :

gledam kad trebe mogu organizovat ma mozemo i mi

@LAVE koliko godina dodje i kaze TLINEST :

Zadnji edit: 05.12.07 u 13:53:50

Bombarder je napisao/la:
Onako ideja nije losa ali mislim da bi tu bili samo gameri iz Sarajeva !

I ostali bi mogli doci naravno, bili biste obavjesteni nekoliko dana ranije...

@ Lav : i ja se toga bojim, da ne bude fajront u 9
Schulz je napisao/la:

Mozda bolje kakav turnir, a ne termin (dobro moze i jednom-dva puta sedmicno) pa da odigraju poznatiji klanovi i fudbala da vidmo ko je najbolji.
LavShinodaFM je napisao/la:
Djeco do kad vam je izlaz

Hahhahaha KRALJA. Meni izlaz neogranicen , ali nemam sa kim doci, jedino sa Musom (aRtificial) . Ado javi se!!
Schulz je napisao/la:

lol ja bi
btw ja bi doso da mogu
Schulz je napisao/la:

OSTALI BI BILI U PAR SLUCAJEVA :

- Da neglume silu " jer che bit je***i "
- Da neglume silu " jer che biti opet je***i "
- Da neglume silu " jer neche smijet izach iz sv0g sela "
- Zna se ko su ti leekovi , zna se ko che dochi , zna se ko dolazi , zna se ko che dolazit !
- Ovo bjeshe za silu iz " Gracanice i Travnika " Budalas only wellcome ,) :*

Ideja je kjut ... mada mislim da bi nas ostalo mozda 20 tak jer ostali bi najvjerovatnije morali da idu kuchi.

Citao sam par puta i gledao slike sa .. terra ili cs rs ba .. tako nekako , ljudi prave neku cugerijadu itd ... Mislim da bi se nas dosta moglo da organizuje da napravimo tako nesto .. da odredimo nek0ga sto che skupljat novac od ostalih gamera , pak da smuntamo nek0ga za prost0r il nesto.

Fakat mi se ideja svidja .. al nesvidja mi se jer bi vam popio cijeli party

btw : mi smo uvijek posle turnira pravili dernek i cuganje .. i sha ja znam ,)

Svidja mi se sve sto mislite , dal to bio dernek , dal to bila cuga , dal to bio neki bezze izlazak na kafu ili bilo shta drugo in sam ,)

Ae cus

Zadnji edit: 05.12.07 u 14:00:09

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.