Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Cisto informativno

667 pregleda · 27 odgovora · otvorena 04.12.2007. u 19:45

Terry Francis

Idem 0 · 0%
Ne idem 0 · 0%
Ko je on? 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
14.12.2007 Centar Skenderija Sarajevo / Dom mladih u saradnji sa Elite Music Management agencijom vam predstavlja kralja britanske Tech-House scene i resident dj-a jednog od najboljih electro klubova u svijetu, londonskog "Fabrica":

DJ Terry Francis (London, UK)

Domaca DJ podrska su:

Focho (Resident DJ Doma mladih)
Wedran (Triptonite, Dom mladih)
Sharky (Club24)

IZVOR : www.dernek.ba/www.skenderija.ba

Zanima me sljedeche, koliko "gamera" ide na ovaj event

Nadam se da se admini/modovi ne ljute zbog druge teme u 10-15 min
               Osigurach je napisao/la:
Idem naravno ...
Neznam koliko me ko vidja, ali skoro nijedan house techno party nisam propustio ...

@AS
Da ti bude dobro nemorash se drogirat ... !
Da smo nacisto, ja sto sam uzimao, uzimao sam iz razloga da ostanem budan i da izdrzim da skacem citav party ...

Do sad najbolji na kojem sam bio (bar meni, iako je to bilo opasno vrijeme ) :
Tuborg Party (Ledena dvorana) DJ Les Shmitz

A placem i dan danas sto me mama nije ranije rodila da idem na FUTURU ... ! :\'(

Da smo nacisto, ja sto sam uzimao, uzimao sam iz razloga da ostanem budan i da izdrzim da skacem citav party ...

I ja kazem to je muzika za drogerase i ulicare

A sta nasa Bosna ima more dobrih pjewaca swih wrsta muzike:Halid Beslic,Halid Muslimovic,Semsa Suljakovic,Hari Mata Hari,Dino Merlin,Keman Monteno,Mile Kitic,Mitar Miric.......i swi nenabrojani.............ne bih se i da sam blize SA prodawao nekom crncugi da me smara(citaj guzi) sa njegowim FUJ pjesmama NASI PJEWACI SU DALEKO BOLJI i NEDROGIRAJU SE

STOP DROGAMA
Pa prvi put cujem za njeg,Ali cuo sam da je dobar Vjerovatno idem.
               K0R!NTa je napisao/la:

I ja kazem to je muzika za drogerase i ulicare

A sta nasa Bosna ima more dobrih pjewaca swih wrsta muzike:Halid Beslic,Halid Muslimovic,Semsa Suljakovic,Hari Mata Hari,Dino Merlin,Keman Monteno,Mile Kitic,Mitar Miric.......i swi nenabrojani.............ne bih se i da sam blize SA prodawao nekom crncugi da me smara(citaj guzi) sa njegowim FUJ pjesmama NASI PJEWACI SU DALEKO BOLJI i NEDROGIRAJU SE

STOP DROGAMA

E za takve kosto si ti postoji janjetina i piva ... !
A za nas Party-anere ce se vec nesto nac ...

Samo znaj i dobro upamti : Nikad ti nece bit dobro ko meni ... A na to sam ponosan ... !

Pusa ...

EDIT :
"cisto uzivam u stilu muzike tako da najvjerovatnije idem"
Postujem i cjenim ... !
Pojma nemam ko je , cisto uzivam u stilu muzike tako da najvjerovatnije idem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.