Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

admini na BihNet serveru

1.938 pregleda · 97 odgovora · otvorena 02.12.2007. u 21:17

pozdrav svima

posto me dugo nije bilo prvo da razjasnimo ko sam

oni stariji gaymeri ce se mozda sjetiti nicka theSTOKA isto tako ovo je da pokazem Vam da igram preko Steama SVAKI JE***I PUT =)

i shta se deshava na BihNet serverima ovo - SRAMOTA!!!!

ljudi im igraju sa cheatom na serveru a oni banuju poshtene igrache samo zbog toga jer ih ubiju 2 puta zaredom o da... je***i glupani ne mogu prihvatiti da neki ljudi znaju odigrati kako treba...

ragE, Bombarder, budalas, banana kakvi strasni nichkovi j**o te ne mogu podnijeti da je neko prvi na serveru i ih ubi nogama...

sinoc me na BihNet #1 prvo banovao banana jer sam ga 2 puta zaredom ubio sa M3 na njegov kalash odem na BihNet#2 tamo je igrao 1ooka (koji za razliku od ovih debila zna ko sam i kako dugo igram ovu je***u igru) i poslije toga dodje Bombarder koji me ban jer je dobio za 2 puta HS sa deaglom

maloprije na BihNet#1 neki je***i budalas hoce rush na B na dd2, oba puta ja rusham na B i fleshiram ga JER ZNAM KAKO RUSHATI ubijem ga oba puta i dobijem ban...

PA SRAMOTA!!!!

ali to nije sve ovi koji znaju ko sam npr. shock! neko veche kick uz poruku "dosta je tvog shtekanja" o.O

chovjek kad sjedne ako rusha i ubija dobije ban, ako NEMA para i igra sa deaglom opet ne valja dobije kick, ako ubije sa M3 5-6 ljudi opet dobije ban (od banane 1 i od Gianny 1)

daj koji Vam je ku**c vishe?

#1 igram preko steama
#2 igram po 3-4 sata samo deagle pratite i vidjecete i znam pucati sa njim
#3 nikad cheat upalio nisam i nema potrebe da se pravdam ikom za takve gluposti!!! pitajte ljude koji igraju CS i koji su sa mnom igrali i na LANu
#4 upravo zbog ovakvih sranja doshao sam na prvi qESWC putovao cijelu noc da bi podrzo CS scenu i bio dio tog shto CS jest... takmicharski duh i druzenje...

shto se tiche svih gore pobrojanih admina (sve neki novopecheni heatoni)

ODJEBITE malo, radite svoj posao...

jer ako Vas neko ubije pratite kako chovjek igra pa banujte, a ne odma ban

ako mislite igrati samo sa n00bovima na serveru i biti prvi onda javno to objavite i niko vam od igracha nece ni doci na taj shit server...

hvala na chitanju!

hmmm , jeste istina , bombarder me nekoliko puta ban , jer sam ga osino HS i rekao mu esam te opalio on rekao smjesno ja napisao DA i ban , MA BOLI ME NESTO DJECIJA POSLA .
BTW , trebao si staviti na bihnetov forum gamers nije za te svadje
stoka jos head admin teola ?
btw, bihnet suckx0rz, uvijek banuju igrace koji nemaju cheat.
lijepo je to sve, svima nam je drago sto te mnogi poznaju ko theSTOKA ali momak ako vec imas steam i ako se vec falis da imas steam idi igraj preko steama sta si ovdje doso da ****s sve u qrac kako te neki noob banovo...
Ma jedini normlani admini na BIHnetu su Fatal i w!ck3d! , ostalo no comment . . . sh0ck! najveci debil !
I ja sam mislio dignut primjedbu jer sam ovih dana poludio radi nekog novoga admina banana lik me kicka ako cuva c4 ili ako ne rusham ili ako ga ubijem ovo je za poludit.

Banana ako si tu daj mi se javi na PM da razjasnimo neke stvari . Pozdrav!
nemoj tako...ima i dobrih admina na bihnetu...kao sto je "budalas" napr...et
da dodam josh i ovo

prije bana pojavio se lik na BihNet#1 sa nickom theSTOKA i ja ga molim da promijeni nick da ne blamira se...

na to sve banana promijeni meni nick u "debil#1" a njemu u "debil#2"

ne znam banana koliko ti imash godina, al ja imam skoro 32... zato dijete drago malo poshtovanja prema starijim ljudima, nikad ne znash ko je s druge strane...

malo kucnog odgoja ti ne bi shkodilo

p.s. ovo nije topic za svadju, nit mi je to namjera

druga stvar taj tvoj "dobri budalas" me ban maloprije bez ikakvog razloga
               BushID0.BA je napisao/la:
Ma jedini normlani admini na BIHnetu su Fatal i w!ck3d! , ostalo no comment . . . sh0ck! najveci debil !

Upravo Iako ne igram cesto na Bihnetovim serverima, upoznao sam fatala, prejak je lik Valjda je i buraz na njeg To za bannove..
Seljacki admini gracanicki i travnicki - server donijeli u krizu iz koje nikad nece izac...
Debili napaceni idoti retardirani maloumni ogavni i odvratni ...

Post dobio šamar od Schulz

ma nemozes im nista, nemas nista od ovoga...

kad vec imas steam pusti ove nase bosance "pro igracine" odes na steam izbaci ti 1000 servera i boli te kur*c
ako ima veceg kretena od budalasa.......naj debilniji admin ****mu ***** seljacku......10 min mape prodje na dd2 promjenjuje odma debil maloumni....

Igraj poslje 2 sat ujutro nema novopečeni heatona i potija noramala raja i admini djeca spavaju.
Ili sta sam ja uradio poceo igrat COD jer nema djece.

Haya vise ovo je suvisno pricat o tome i ovoj nasoj gejming sceni zalosno sve to i adminima i igracima i tako dalje jednostavno suvisno je pricat o tome i najbolje presutiti.
oenloneL[A] je napisao/la:
Seljacki admini gracanicki i travnicki - server donijeli u krizu iz koje nikad nece izac...
Debili napaceni idoti retardirani maloumni ogavni i odvratni ...

Upravo tako

Zadnji edit: 02.12.07 u 15:30:33

velahavlz0r je napisao/la:
nemoj tako...ima i dobrih admina na bihnetu...kao sto je "budalas" napr...et

Pa on svo vrijeme i prica o budalasu
pa si zivi cojce bolan nebio..

NEdaj se bolan na tim propalim serverima !
Care da ja tebi nesto kazem , prijateljski

Neigraj na BIHNETU , jer to nije BIHNET
ma nemozes im nista, nemas nista od ovoga...

kad vec imas steam pusti ove nase bosance "pro igracine" odes na steam izbaci ti 1000 servera i boli te kur*c

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.