Ja iwdn.PLAY-u dajen potpunu podrsku.
Momak me je lipo pita moze li da se odigra nekakav CW turnir na nasem Balkan-eXpress PUBLIC serveru, (jer jos nismo uzeli CW server) i naravno ja sam mu dopustia.
Momak se lipo zalaga da nam svima udovolji a vi ga ovako kritikujete, mislin da je previse jadno, PALAC DOLE.
Neznan jeli znate, da je taj PUBLIC server nedavno krenia sa radom, i ovo sto je iwdn.PLAY napravia malo koji bi se od vas usudia to uciniti na PUBLIC serveru.
Znamo da je PUBLIC server i da se tu NE ODRZAVAJU CW turniri, ali dopustia san samo radi tog jer san mislia da ce vama biti ugodno, a mi ko balkanci, gamad bili i gamad ostali, uvik cemo biti nezadovolji i uvik cemo traziti greske, kritike, negative...
Zao mi je sta je sve propalo,
bas dosa s posla i racunam da vidin malo kako se zabavljate ono NISTA, ma nema veze nece se vise odrzavati nikakvi turniri (bar na nasem PUBLIC serveru) sve dok se ne uzme CW server, a to ce biti jako brzo, pa bi molia vas PROFESIONALCE kad se uzme CW server da mi se jave takvi PROFESIONALCI sta sada kritikuju pa neka organiziraju samo jedan turnicic od dva klana

A sto se tice LAGA, svakome ce lagovati ko ima mrtvaci internet iz hitlerovog doba, meni se osobno nikad nije desilo da laguje i znam minimalno 20 ljudi kojima ne laguje, znaci ubrzajte malo vas internet i sve bude OK.
Toliko od mene, ko ima kakvu kritiku ili nesto nejasno nek se javi na msn cro_splitcity@hotmail.
dam!r