1. Grupa:
a) Playboyz ` vs sLap ` =
b) nFk`2 vs 1.Generation =
2. Grupa:
a) newbies ` vs b2K =
b) |ORT| vs hsb =
3. Grupa:
a) 100ke vs play 4 fun =
b) |BeskaNet| vs got2b =
4. Grupa:
a) -=|Drin@|=- vs Imortale =
b) Balkan eXpress vs DMX =
5. Grupa:
a) AXC vs RpD =
b) LnK vs aCt ` =
6. Grupa:
a) free vs oldies ` =
b) ECM vs PAG2 ` =
7. Grupa:
a) miMO vs nFk ` =
b) nbL. vs 3dfx =
8. Grupa:
a) h20 vs [Serbian Force] =
b) Paranormal Attack Gaming vs Pr0 NooB | =
-----------------------------------------------------
Turnir ima pocetak u petak, 30.11.2007. u 20:00. Prvi match u prvoj grupi igrat ce se na BeskaNET-u, a drugi match prve grupe ce se igrati na Balkan eXpressu. Nakon zavrsetka matcheva, slijedi pauza od 30 minuta, zatim ide prvi match druge grupe na Balkan eXpressu, a drugi match druge grupe ce biti na BeskaNET-u. Svaki dan ce se igrati po 4 matcha na 2 servera sveukupno, tj. 4 dana po 4 matcha. Posto turnir pocinje u 20:00, molim sve leadere klanova da dodju na MSN u 19:30 radi dogovora oko pw koji ce biti postavljen na server. Ukoliko me niste dodali na msn radi dogovora, dodajte iz mog profila. Svi leaderi koji se ne pojave na MSN-u u dogovoreno vrijeme ce rezultirati da njihov klan gubi match, te direktno ispadaju iz turnira.
Za sve ostale nejasnoce, obratite mi se na MSN. Hvala unaprijed i molim admine da opet
stave temu u zanimljive da bi svi prijavljeni mogli vidjeti. Pozdrav, GL & HF ! 
a) Playboyz ` vs sLap ` =
b) nFk`2 vs 1.Generation =
2. Grupa:
a) newbies ` vs b2K =
b) |ORT| vs hsb =
3. Grupa:
a) 100ke vs play 4 fun =
b) |BeskaNet| vs got2b =
4. Grupa:
a) -=|Drin@|=- vs Imortale =
b) Balkan eXpress vs DMX =
5. Grupa:
a) AXC vs RpD =
b) LnK vs aCt ` =
6. Grupa:
a) free vs oldies ` =
b) ECM vs PAG2 ` =
7. Grupa:
a) miMO vs nFk ` =
b) nbL. vs 3dfx =
8. Grupa:
a) h20 vs [Serbian Force] =
b) Paranormal Attack Gaming vs Pr0 NooB | =
Turnir ima pocetak u petak, 30.11.2007. u 20:00. Prvi match u prvoj grupi igrat ce se na BeskaNET-u, a drugi match prve grupe ce se igrati na Balkan eXpressu. Nakon zavrsetka matcheva, slijedi pauza od 30 minuta, zatim ide prvi match druge grupe na Balkan eXpressu, a drugi match druge grupe ce biti na BeskaNET-u. Svaki dan ce se igrati po 4 matcha na 2 servera sveukupno, tj. 4 dana po 4 matcha. Posto turnir pocinje u 20:00, molim sve leadere klanova da dodju na MSN u 19:30 radi dogovora oko pw koji ce biti postavljen na server. Ukoliko me niste dodali na msn radi dogovora, dodajte iz mog profila. Svi leaderi koji se ne pojave na MSN-u u dogovoreno vrijeme ce rezultirati da njihov klan gubi match, te direktno ispadaju iz turnira.
Za sve ostale nejasnoce, obratite mi se na MSN. Hvala unaprijed i molim admine da opet
stave temu u zanimljive da bi svi prijavljeni mogli vidjeti. Pozdrav, GL & HF ! 
steta sto je online
al et gl
?