Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tour u Bihacu ?

1.015 pregleda · 42 odgovora · otvorena 27.11.2007. u 16:42

eh.. da vidimo ovako, da se bezze turnir ne organizira ako nema ekipa...
Bio bi to prvi CS turnir u Bihacu..
Koliko bi klanova doslo ?
Molim da ne spammate na temi i da pisete da bi dosli a nema nikakve sanse da dodjete...

Ajde da vidimo pa da se i to sredi
molim admine da ne brisu temu

gg
ev ja sam iz bos.krupe odavde bi sigurno dosle min 2 ekipe blizu je 35 km ! tako da nebi bilo bed malo doci poigrati
               viva-la-Bam. je napisao/la:
ev ja sam iz bos.krupe odavde bi sigurno dosle min 2 ekipe blizu je 35 km ! tako da nebi bilo bed malo doci poigrati

Eh tako bice i iz Bihaca minimalno 5 ekipa ja mislim

EDIT: Ma ja rekao sam vec iz bihaca oko 4-5 ekipa

EDIT 2: Nagrada zavisi od broja klanova!
Krupa bi skupila minimalno dva mixa jer nema aktivnih klanova.....

Buzim bi mogao ako se potrude isto skupiti dvije ekipe....

Na Cazin ja nebi rachunao shto se tiche CS-a, oni su COD-ovci uglavnom i to je to shto se tiche USK-a.

Koliko bi bilo ekipa iz Bihaca ?
               .3wiR je napisao/la:
Eh tako bice i iz Bihaca minimalno 5 ekipa ja mislim

EDIT: Ma ja rekao sam vec iz bihaca oko 4-5 ekipa

buzimljani cesto dodu na turnire , mozda se i iz otoke pojavi jedna ekipa. .
zavisi kolike su nagrade dosli bi i iz drugi gradova . . .
Vidjet cemo za Buzim.
Mislim da jos ima par momaka sto igra CS(Crazyxx i ekipica),pitat cu ih (ako se sami ne jave).
Eh ovako odavde bi mogle doci 2 ekipe ... Moja ekipa dolazi 100 % ... Za ovu drugu jos neznam ... mogao bi im reci da naprave kakvu ekipicu ... Nadam se da ce biti nesto od toga ...
napokon i u Bihacu da se nesto organizira , kad god odem u Bihac stalno CoD igrate

eto kao sto pojedini kazu iz Krupe bi dosao koji mix tako da poboljsamo malo scenu turnira

have fun ...
daleko, ali i Brcko je daleko bilo pa smo dosli
razmislit cemo jos ><
quell je napisao/la:
daleko, ali i Brcko je daleko bilo pa smo dosli
razmislit cemo jos ><

ti ima vec jednom da dodjes i da se pojavis u Krajini ili cu ti ja usi izvuci i uradit uninstall prokletog WoW-a
               Mafia je napisao/la:
napokon i u Bihacu da se nesto organizira , kad god odem u Bihac stalno CoD igrate

eto kao sto pojedini kazu iz Krupe bi dosao koji mix tako da poboljsamo malo scenu turnira

have fun ...

Ma ima nas svakakvih malo CoD malo cs
Upravo tako pricali smo sa sefom igraone i on je rekao ajde da napravimo nest da dignemo malo cs scenu ovdje u usk jer je fkt niskoo
.3wiR je napisao/la:
Ma ima nas svakakvih malo CoD malo cs
Upravo tako pricali smo sa sefom igraone i on je rekao ajde da napravimo nest da dignemo malo cs scenu ovdje u usk jer je fkt niskoo

pa eto , skontajte se , sta i kako ... napisite drugu temu sa konfiguracijom računara i opis igraone (po mogucnosti slike igraone) ovim ostalim put do igraone itd itd .. velika je to obaveza organizovati turnir ... samo nemojte da vam propadne ova idea

Mafia je napisao/la:
ti ima vec jednom da dodjes i da se pojavis u Krajini ili cu ti ja usi izvuci i uradit uninstall prokletog WoW-a

imam u planu doci
posjetio sam skoro sve dijelove BiH , jos ste mi samo vi gore ostali
               Mafia je napisao/la:
pa eto , skontajte se , sta i kako ... napisite drugu temu sa konfiguracijom računara i opis igraone (po mogucnosti slike igraone) ovim ostalim put do igraone itd itd .. velika je to obaveza organizovati turnir ... samo nemojte da vam propadne ova idea

idea nece propasti ako ima klanova..
pa ako ima ekipa koje bi dosle.. onda ce biti sve.. pa polako sa slikama i konfig.
a tema je postavljena jer je vecina klanova iz Sa (pa ima malo daleko.. ali u bus pa lagano ha ya nea veze )ali evo vidim ima tu i dosta njih iz USK..
               Belma:) je napisao/la:
a tema je postavljena jer je vecina klanova iz Sa (pa ima malo daleko.. ali u bus pa lagano ha ya nea veze )ali evo vidim ima tu i dosta njih iz USK..

Nebi htio da me pogreshno shvatish, al kad se spomene cs u USK odma se pomisli na Krupu i Buzim jer smo mi jedini organizirali kakve takve turnire na ovom kraju! Vjerovatno tad nisi bila u cs
vodama.

CS kao multyplayer se ranije igrao u Bihacu nego igdje na kantonu al klanski se daleko iza nas.....

Pored ekipa sa kantona znam da ce doci i banjaluchani ( medo i ekipa ) i samo chekam da se javi jer su relativno blizu...

eto nhf
enteL[A] je napisao/la:
daleko iz SA

btw ako ce biti za raspust dolazimo 100%.

Ocete pustit mama
nije da spamma,ali ja cu doci sam ako moji ne budu htjeli ne znam koliko je tacno od BL,Bihac ali ne bitno je...ja dolazim sam 100%
               sumaher-- je napisao/la:
ako bude nagrada 2000km ja bi doso sa jos 3 klana

LOL!

pa nije ti ovo event neki,nego samo obicni turnir...a jesi li ti toliko pro da ti igras samo za cetverocifrene nagrade
               sumaher-- je napisao/la:
ako bude nagrada 2000km ja bi doso sa jos 3 klana

HAhahahahaha, IDOL. Skupicemo pare samo za tebe i tvoje ekipe! I ti ako dodjesh ja sam ti sponzor u naredne dvije godine da idesh na turnire!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.