Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan-wars.com serveri

917 pregleda · 40 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 10:27

Lan-wars.com serveri su moji osobni serveri na mojim mašinama na mojoj internet vezi koju ja plaćam....serveri su free za sve sem mene koji ih plaća! molio bih admina foruma da me prestane provocirati sa nacionalističkim izjavama i indicijama prema meni ! ako je ovo tema sa servere ? molio bih razlog zasto je lokana tema ?! smeta vam Hrvatsko hercegovački server ili šta ?! jer jedino to vidim da može biti razlog te poruke !? ako netko ima nesto drugo neka se javi.!!!!

PM od admina

Naslov poruke: Admin i Kompanija
Datum: 30.10.07

Poruka:
Nacionalizam = IP bann.

Bilo kakve sorte.

Server Name: Lan-wars.com TDM Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND
Server Type: Call of Duty 4 MODERN WARFARE
IP Address: 80.71.144.141 Port: 28961

Server Type: Call of Duty 2
IP Address: 80.71.144.141 Port: 28960
Mislim da grijeshish, ta poruka je chini mi se u zadnje vrijeme
bila upucena svim chlanovima g.ba portala, znachi da sam je i ja dobio a u mojim postovima nema ni n od nacionalizma....

Shto se tiche toga cro hercegovina, mogao bi to da nam pojasnish shta znachi, jer prva asocijacija je hrvatska hercegovina, dodushe to nije nacionalizam al je separatizam!

Ja vidim nesto drugo..
Vidim tebe, ti koji mislis da si centar svijeta.
Kako se zemljotres ne desi samo vama, vase visocanstvo, tako i ova poruka nije poslana samo tebi.. Naravno, to sto si opterecen nacionalizmom, previse nas i ne zanima..
Pozdravljam
Placam i ja swoj internet.. pa se ne hwalim
omg cuj NJEGOV server na NJEGOVIM masinama na NJEGOVOJ internet vezi koju ON placa i ta poruka je svima dosla na forumu...
               mF-ryL je napisao/la:
omg cuj NJEGOV server na NJEGOVIM masinama na NJEGOVOJ internet vezi koju ON placa i ta poruka je svima dosla na forumu...

jeli došla poruka o lokanju teme ? i ti si je dobio ?
ili kupite bodove pa spamate ?

vama je drago što dobijate poruke slične predizbornim kandidatima ?!
meni osobno smeta poruka ! koja nema veze sa temam na kojima se krećem .ako netko ima problema pa je na nekom drugom forumu takvog i sličnog karaktera neka dobija takve i slične poruke...

ja se osobno žalim na to i žaliću se ubuduće neka admini nose svoj nacionalizam kući ..mene takve stvari nezanimaju..

digne mi malodušnost živac...
               SkY™ je napisao/la:
Mislim da grijeshish, ta poruka je chini mi se u zadnje vrijeme
bila upucena svim chlanovima g.ba portala, znachi da sam je i ja dobio a u mojim postovima nema ni n od nacionalizma....

Shto se tiche toga cro hercegovina, mogao bi to da nam pojasnish shta znachi, jer prva asocijacija je hrvatska hercegovina, dodushe to nije nacionalizam al je separatizam!

da trebao sam napisati avganistan kamp muđahedina samoubica ? ili šta već ?

napisao sam baš onako kako je lokacija hercegovina i Hrvatski server..

imaš problema kad pročitaš ime Hrvat ili Hercegovac ? nisi na pravom mijestu....
               LizzarD je napisao/la:
Ja vidim nesto drugo..
Vidim tebe, ti koji mislis da si centar svijeta.
Kako se zemljotres ne desi samo vama, vase visocanstvo, tako i ova poruka nije poslana samo tebi.. Naravno, to sto si opterecen nacionalizmom, previse nas i ne zanima..
Pozdravljam

nezanima me tvoja želja niti tvoji dojmovi osobno ponavljam ako se pališ na poruke nacionalnog karaktera piši ljudima email da ti šalju još koju....
O moj Boze ti tico ne kontas ocigledno neke stvari ?

Poruku su dobili svi registrovani clanovi ovog portala jer je bilo nedavno cestih prepirki oko nacionalizma i kako bi se to sprijecilo ili barem malo umanjilo admini su poslali poruku svim clanovima sa vec navedenim sadrzajem...

Nigdje se u poruci tebi ne obraca direktno, sto lizzard kaze... nisi centar svjeta
               Breakingah je napisao/la:
O moj Boze ti tico ne kontas ocigledno neke stvari ?

Poruku su dobili svi registrovani clanovi ovog portala jer je bilo nedavno cestih prepirki oko nacionalizma i kako bi se to sprijecilo ili barem malo umanjilo admini su poslali poruku svim clanovima sa vec navedenim sadrzajem...

Nigdje se u poruci tebi ne obraca direktno, sto lizzard kaze... nisi centar svjeta

jel ti slabo vidiš ? pročitaj postove zaboli me uho što je netko nešto radio neželim takve poruke da dolaze meni ako ti nesmeta ponavljam i voliš to neka ti šalju možeš ih zamoliti da ti poduplaju ! ja ih neželim više nikad....

a da si pametan zapitao bi se .... zašto ja moram gledati tuđa govna i lijenost admina koji neželi da se zamara pa da upozorava takve , nego da mu je lakše piše svima nekakva upozorenja takvog karaktera ili slično ?
               `sm0k! je napisao/la:
ta poruka veze nema sa tvojim serverom, naime tu smo poruku svi dobili jer je bilo vrijeđanja po nacionalnosti, pogresno si sve shvatio

da ne ponavlja pročitaj opet ? server tema koja je lock ? + ona poruka = bijes.... a sve z*** admina ili modova koji su neprofesionalni..... koji neznam znaju oni između sebe....

nezani ma me jednostavno ih neželim...

nece ovo daleko... mozda bi bilo bolje da naucis gramatiku pa da pises zalbe.

Najbolje ce biti da se tema locka...
               ticco je napisao/la:
da trebao sam napisati avganistan kamp muđahedina samoubica ? ili šta već ?

napisao sam baš onako kako je lokacija hercegovina i Hrvatski server..

imaš problema kad pročitaš ime Hrvat ili Hercegovac ? nisi na pravom mijestu....

Kakav avganistan, prichash gluposti!

Niti imam problema sa Hrvatima niti sa Hercegovinom. Fino sam pitao a ti histerishesh....

You need to calm down br0! CHILL!
               ticco je napisao/la:
da ne ponavlja pročitaj opet ? server tema koja je lock ? + ona poruka = bijes.... a sve z*** admina ili modova koji su neprofesionalni..... koji neznam znaju oni između sebe....

ae bola tico ne laprdaj, svi su dobili tu poruku pa i ti, sta paniku stvaras,
nisi upucen u neke stvari oko 4uma i nemoj krivicu davati adminima jer
jedino oni svoj posao ovde rade kako treba!
-Okreni se svojoj temi a ne nekoj gluposti!

Pozz mi dox-a
               ticco je napisao/la:

admini neprofesionalni ? ? ?

pa kodam im se placa sto su admini pa trebaju neki profesionalni ..
sta sada radi jedne poruke koju si dobio i koju lahko mozesh izbrisati ili ignorisati ti vaku uzbuni digo ...
i kasnije kad dobijes ban radi ovog svega reces
nacionalizam
Napravljen update sa 1.0 na v1.3 :Call of Duty 4 v1.3 !

Server Type: Call of Duty 4 v1.3 MODERN WARFARE
Server Type: Call of Duty 4 v1.4 MODERN WARFARE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.