Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

razer copperhead

293 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.11.2007. u 01:03

zanima me moze li se igdje naci zamjenski dijelova za copperhead tu mislim na kabel i na gornji dio plastike.ako iko zna pls help hvala!!
sumnjam qme
nevjerujem ... ali mosh otici da ti se popravi i tak to

kupish drugi ... i uzmesh djelove sa njega sala !
Imao sam Copperhead,i prije neki dan sam skontao da je sranje (bas radi toga kabla)...Kupi prijatelju MX518 ili Microsoft Intelli ..Ove dobro kvalitetne mouse,za koje znas da ce ti trajati duze vrijeme.A ne kupis mouse od 120KM i s**** ti se brzo...A i nije Copperhead nes pogodan za CS i ruke ... Pokusaj u printex-u al nevjerujem da oni to rade...Ili ako imas garanciju od tog mousa odnesi..Po mogucnosti bi bilo najbolje otich u radnju gdje si ga kupio da ti to promjene
widi.. imam copperhead.. takodje mi se bilo pokwarilo kablo.. i Siletini se pokwarilo.. i rudiju.. i onom jednom momku iz gradiske..

ja odnio u doboj u igraonicu i covjek mi naprawio za 20 km.. bolje nemoj nista sam dirat.. jer sam ja sebi sjebo racunar stari radi kabla
I da nastavimo dalje prichu o copperu....

Znam dva lika iz mog grada, vlasnika tog famoznog misha i u obadvojice se sjebao kabal.....toliko o razeru....

Ja sam imao dvije godine mx510, nosao ga ruksaku po kojekakvim lanovima i lokalnim turinirima i na kraju se takodje sjebao kabal, tako da nishta nije neunishtivo...

Al moj savjet, bjezi od razera i bicesh sigurno duze miran, bilo da uzmesh logitech mx518 ili G5, ili pak inteli 1.0 ili 3.0.

Zadnji edit: 23.11.07 u 04:54:41

nemas kod nas nigdje original kabal da kupis, jedino da odes negdje u inostranstvo, al to se neisplati da ti mjenjaju tamo kabal ili sta vec hoces...
Proda cu ti ja kabel za 50km malo koristen...

Zadnji edit: 25.11.07 u 21:14:45

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.