Mish radi sve normalno..ali kada ga odvojim od podloge .. kursor pobjegne..
instalirao drivere
updatovo firmware..
instalirao drivere
updatovo firmware..
289 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.11.2007. u 21:46
| a zasto ga odwajas od podloge ? |
Zadnji edit: 13.11.07 u 15:55:10
| ...neznam.. naviko..i prije sam pa nije bilo problema sa ostalim misevima |

Zadnji edit: 13.11.07 u 16:12:47
pa uzmes copperheada ponowo i boli te qarina ![]() EDIT: instalirao drivere updatovo firmware.. OMG, sta su ti driveri, firmware ? ![]() mozel' se mazat po krisci ![]() ja razer bez drivera koristim, imam snimljene profile sve |

Zadnji edit: 13.11.07 u 16:29:14
zasto da uzme karinu od misa da se tako izjasnim...daleko najloshiji proizvod iz razera |

Zadnji edit: 13.11.07 u 16:34:14
sada ja tebe nekontam ...hoces da mi kazes da kad kupis mis od 150 km da sam puca ili je stvarno dobar sto ga je tetka kupila....tvoj ukus o njemu necemo raspravlajti jel dure?! |
| widi perke... j3besh tetku i j3besh pare.. ja sam navikao na copperheada.. to sto vi volite mx-a i sto je on dobar to je vas izbor.. on je meni glomazan i ne znam ga drzat u ruci... tj. navikao sam na razera i on je meni najbolji |
...meni je mx 518 najbolji tebi cop sto se svadamo z*** gluposti...haj na vopi
| ako se carre4u ne svidja.. i tebi.. nemora znacit da je qarina.. po meni on je najjaci mish .. hwala cao ![]() EDIT: pa dobro ti gledas to sa finansijske strane.. ja gledam sa strane gdje mi TETKA kupi mish.. ja samo kazem koji.. ![]() waljda ti mene kontas ![]() dok imas tetku sponzora ko ja.. mos uzet mish i od 250 km boli te qara |

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.