Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

sm0k! Fan Art Factory

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 22.11.2007. u 19:03

sm0k!-evi radovi:

prejaki su 0 · 0%
može bolje 0 · 0%
radovi su nap 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Evo da malo podignem ovaj Fan Art, premalo je aktivan na G.BA. Recite sta mislite o mojim radovima...

rad #1

rad #2

rad #3

et ovo čisto malo da aktiviram ostale!
ew widim sad

drugi rad mi se swidja..

al moze i bolje

Zadnji edit: 22.11.07 u 13:04:32

Prvi je rad bolji od drugog
rad 2 --- prejak ... svidja mise pravoo al' ono pravo ... mislim pravo xaxa

dobar nema sta

Odma da ti kazem da neznas FONT uklopiti...

i pitanje je dali je ovo tvoje ?!

posto mi je ovaj font nesto sumnjiv :S

de ti meni .psd od sva tri upload na RS i daj mi link da ja ovo provjerim
Šta je ovdje tvoje ?, ovaj awater, prelagan po meni
al eto makar si se potrudio
radovi prejaki ...

btw. marko sto si molim te ljubmoran ? Radovi su prejaki a ti uvijek nes imas dodat (ne za fontove nego za .psd)

a sta ako ti hoces da uzmes psd fajl i da ti na neku stranicu okacis i hvalis se da su tvoji ?

smoki nemoj ti kacit psd nikome boli te ako neko ne vjeruje da su tvoji ...
roskee` je napisao/la:
radovi prejaki ...

btw. marko sto si molim te ljubmoran ? Radovi su prejaki a ti uvijek nes imas dodat (ne za fontove nego za .psd)

a sta ako ti hoces da uzmes psd fajl i da ti na neku stranicu okacis i hvalis se da su tvoji ?

smoki nemoj ti kacit psd nikome boli te ako neko ne vjeruje da su tvoji ...

Pogledaj PRVI i ZADNJI Sig i pogledaj FONT !?

Zar nije malo ofirno ?!
sm0k! radovi su dobri al ti neću reći da su prejaki,uz malo više truda može puno puno bolje...Svaka čast i GL u daljem radu,Bravo !
uvjek moze bolje
btw. nice
Ide lock dok autor ne posalje SS od .psd-a ili dok ne posalje .psd nekom od moderatora...

@ n4m3 : avatar nisam dao da ocjenite, to bezze posto kao potpis

@ FaTaL : fazon je u tome sto sam ih sam uradio a ne priljepio ko sto neki rade

@ roskee`: tnx

@ tor
napominjem radovi su uradeni na brzaka nisam ni gledo hocel se uskladiti sa fontom za 2 sam se vise potrudio i ev full objasnjenja:
e ovako fontovi su moji naravno i evo imena mozete ih sve skinuti sa www.dafont.com:
takoder evo nekoliko tutoriala sec da ih uploudujem sve, koje sam koristio pri izradi navedenih sigova:

btw. radove nisam spasio, odma sam izbriso jer nisam mislio da ce doci do ovoga da me nesto provjeravate,samo sam uradio nako jer niko vise nedize vake vrste tema nabrzaka 3 rada najvise se potrudio u trečem ali ako vam je sumjnjiv 3 rad samo sto sam malo se potrudio oko rađenja sa fontom, ev sta sam uradio :
gledo sam da sto bude bolji pa sam ubacio spy bez nekog punog mjenjanja samo smanjio opacity na 84% zatim sam ubacio Mysterius i koristio obican font i on je gore na listi fontova opacity je na 52% kako bi bilo sto providnija, pored nje sam ubacio font kao da nesto pise, zapravo pise smoki pro i sa smudge toolom malo razmazo, što se ostatka slike tice u pozadini je slika sa crkvama, ubaceno c4 a svi renderi su skinuti sa PLanet Renders

Zadnji edit: 22.11.07 u 14:34:55

Post dobio šamar od torQ7u

Uz svaki tutorial 90% dolazi .psd fajl. ali ne za rippanje , nego za pomoc , ako zapnes negdje ili da vidis kako je uradjeno nesto.

Odbio si poslati .psd fajlove , tj. kazes da si ih izbrisao. Svi iskusni (i NEripperi) PS workeri ostavljaju svoj .psd da bi dokazali svoj rad. Zabranjeno ti je postanje u FA sekciji i dovodjenje u vezu sa FA podforumom.

Ide lock. Da svi vide sta se desava sa RIPPERIMA !

tschus.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.