Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hrvati prosli

0 pregleda · 60 odgovora · otvorena 21.11.2007. u 22:52

Kakav je vash utisak sto je hrvatska prosla engleze i tako to u vezi utakmice

Realno nisu mi dragi hrvati al et komsije
sretno im na prvenstvu
bacao sam s vremena na vrijeme pogled na tekmu ...

sta reci.... svaka cast ... zasluzeno hrvati... otidjite na ep i pokazite im da se i na balkanu zna nekad igrati fudbal a ne samo ratovat ...

@ p.s.

Malo offtopica ali moram. Vi sto zivite u bosni a govorite hrvati ste ... pa koji qrac onda zivite u bosni ... otidjite zivit u hrvatskoj .... moje licno misljenje ... NHF
SVAKA CAST HRVATIMA POKAZALI SU KAKO SE IGRA FUDBAL A NE KO OVI NASI U BOSNI KO MRTWACI IGRAJU
NEK IM JE SA SRECOM NA EP....

a nasi bruga bruka i bruka.....
hocemo u evropu....... ako ovako nastavimo necemo stici nigdje

HRVATI SU OVO ZASLUZILI BOLJI IM JE FUDBAL NEMA ONIH PIJANIH IDOLA PO ULICAMA...

btw:englezi su zgubili 1,4 milijarde cega vec :-]
i zao mi ih je iskreno
cestitam svim reprezentacijama koje su prosle al su me HRVATI prilicno iznenadili....
dogurat ce mo daleko.....
pirat....

U Cro savezu su bivshi sportashi i ljudi koji imaju veze na nogometom, u nashem savezu su bivshi uchiteji, propali novinari i isluzeni poltichari..

Zanima me jesu li Luki Modricu trazili 20 000 kuna da debituje za repku. NISU!

Zato Hrvatska postize to shto postize i ja im chestitam na tome

Post dobio aplauz od Schulz

svaka im cast, momci su igrali ko lavovi. Sto se tice Engleza, nek im ovo bude lekcija da oni ne moraju bit na EP ako se ne potrude, jer sad cu i drugi naucili da igraju fudbal i sad nema vise popustanja. Croatia GL!!
ma modric najjaci u timu po meni

oni tamo neko kopiro temu

nemojte sovat spamat bezze ak nemash sta pametno reci zaobidji temu

nemam za edita pa moram vako zao mi je
Drama mi je drago sto su izbacili engleze sto se nisu plasirali, pa nek oni njih placaju po 100.000 tjedno mamicu im ****m!

jesu se umislili da su netko i nesto i da igraju najbolji nogomet

Kuci pred TV i lagano nek gledaju kako se igra nogomet

btw. a rusi nek nas ljube u supak i nek se zahvale i ne trebaju igracima nikakvi mercedesi od njihovog predjesnika, oni vozaju i bolje

Zadnji edit: 21.11.07 u 18:31:16

Stand up if you hate England,Stand up if you hate England...
hrvati su prosli i prje ove tekme...nego pokazali su jos jednom kako se igra za taj "dres" koji nose...

za razliku od ovih iz NS bih morao sam napisat malim slovima jer nezasluzuju uopce da ih se spominje evo da su neki debili da neznaju...vec z*** ljudi iz NS nezasluzuje da se i cuje za bih u n0gometu...
sto reci za njih vec neg gospoda iz fotelja klepa pare i onda mi neko sere kako mozes navijat ZA Hrvatsku kad zivis u BiH...PA mogu j**o te...sto cu navijat za repku koja nema ni
himnu...koja je puna korupcije i tih sranja....ja sam hrvat i nestidim se toga ma koliko mi sada netko psovao...tako je i bilo tako ce i biti....mi smo jednostavno jadan narod...nama dode debil neki kojeg spremi zapad i provodi svoju volju...tako je svugdje tako ce i ostat...sto se nebunimo pa sto cemo se bunit mi smo takav narod ovdje das nam 100 km i zaboravimo na sve...i jos nesto nemam protiv nikoga nista osbno samo isticem realne cinjenice...svaka cast Hrvatskoj ...njima je obuci dres kockasti svetinja...bas i z*** toga jedan veliki RESPECT
sta se imamo jawljat kome je drago drago je kome ne nvm swatko ima swoje misljenje gg
russia prosla to e to .. ostalo karina bon
storm_raider je napisao/la:
Svaka cast komsijama, radovao sam se od srca.
Sanjam dan kad cemo mi igrati ovako

al ces se i nasanjat u pm

al stas.. zao mi engleza.. hrwati GG
GG cro and GL on EuRo

samo to mogu reci..
perke je napisao/la:
hrvati su prosli i prje ove tekme...nego pokazali su jos jednom kako se igra za taj "dres" koji nose...

za razliku od ovih iz NS bih morao sam napisat malim slovima jer nezasluzuju uopce da ih se spominje evo da su neki debili da neznaju...vec z*** ljudi iz NS nezasluzuje da se i cuje za bih u n0gometu...
sto reci za njih vec neg gospoda iz fotelja klepa pare i onda mi neko sere kako mozes navijat ZA Hrvatsku kad zivis u BiH...PA mogu j**o te...sto cu navijat za repku koja nema ni
himnu...koja je puna korupcije i tih sranja....ja sam hrvat i nestidim se toga ma koliko mi sada netko psovao...tako je i bilo tako ce i biti....mi smo jednostavno jadan narod...nama dode debil neki kojeg spremi zapad i provodi svoju volju...tako je svugdje tako ce i ostat...sto se nebunimo pa sto cemo se bunit mi smo takav narod ovdje das nam 100 km i zaboravimo na sve...i jos nesto nemam protiv nikoga nista osbno samo isticem realne cinjenice...svaka cast Hrvatskoj ...njima je obuci dres kockasti svetinja...bas i z*** toga jedan veliki RESPECT

Blizu ti je Hrvatska...Nemoj ovo smatrat nikakvom provokacijom hvala
extra tekma,bas mi je drago sto bar neko ima da nas malo raspolozi =) GO GO GO CRO
pao sam na kladionici samo cekao englesku 1 za 360KM a HRVATSKOJ NIJE TREBALA POBJEDA
pobjedili engleze a izgubili od makedonaca ... wtf loL?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.